INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CORDOBA

Se complică relația dintre Andone și Cordoba » Răspunsul iritat al andaluzilor după declarațiile atacantului

Articol de GSP - Publicat sambata, 18 iunie 2016 19:47

Oficialii grupării spaniole din liga secundă Cordoba au reacționat printr-un comunicat după ce Florin Andone a declarat că vrea să plece de la formația andaluză care a ratat promovarea în La Liga.

"Referitor la declarațiile date de jucătorul nostru Florin Andone, în care susține că dorința sa e de a nu mai continua la CF Cordoba în sezonul viitor, acest club reamintește că Florin are contract în vigoare cu echipa noastră și că în acel contract e prevăzută o clauză de reziliere.

Și ca răspuns la declarațiile fotbalistului în presa din țara sa, preluate de mediile spaniole - ”Voi face tot ce pot pentru a pleca pentru că nu-mi permit să mai joc un an în Segunda Division” - Cordoba CF anunță că face trimitere la clauza respectivă, cunoscută foarte bine de jucător, în ceea ce privește plecarea sa de la echipă. Orice altceva sunt speculații fără nicio bază reală”, se arată în comunicatul Cordobei.

10.000.000 €e clauza de reziliere a lui Florin Andone

declarațiile care i-au iritat pe spanioli

”După ce se va termina Campionatul European o să luăm o decizie. Am spus de foarte multe ori: ideea e să nu rămân în Segunda Division. Nu e ideea mea, nici nu mă gândesc, trebuie să fim toți conștienți că nu voi rămâne la Cordoba.

O să fac tot posibilul să plec pentru că nu îmi mai permit să joc un an în liga a doua. Am rămas anul acesta, am ajutat echipa cu goluri, cu pase de gol, cu evoluțiile mele, nu pot să mai rămân un an. Trebuie să cresc ca jucător, ca persoană.

Sunt și echipe care s-au interesat de prestațiile mele. Cred că voi pleca. Dacă mă va ajuta domnul președinte, să accepte un preț rezonabil la transfer, cred că voi pleca”, a declarat Florin Andone la Digi.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
chromophobia
chromophobia  •  19 Iunie 2016, 04:20

Nu trebuia sa semneze prelungirea contractului.Acum il ingroapa.Nu da nimeni 10 mil.€ pe el ca e din Segunda,chiar daca merita.E bun

1502525783399990
Cornel Solomon  •  18 Iunie 2016, 23:07

Dintre cei 3 atacanti (lentul Alibec,desi tehnic si inexistentul Keseru,acesta din urma in nici un caz), Andone e cel mai bun.La cat de mult a fost servit de marii nostri mijlocasi,a aratat ca un adevarat luptator . Unic luptator. Chiar merita ceva mai bun pe viitor.

montgomerry
montgomerry  •  18 Iunie 2016, 18:51

Daca aia de la Cordoba au un presedinte ca Siman,s-a ars.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează