INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CHINA

Se mărește colonia de români din China » Un alt tehnician va antrena în Asia

Articol de - Publicat marti, 29 decembrie 2015 19:25

Florin Pîrvu, fostul antrenor secund al lui Alexa la Rapid și secundul lui Răzvan Lucescu la Petrolul, va merge mîine la academia de juniori a formației chineze Henan Jianye.

Tehnicianul în vîrstă de 40 de ani va începe treaba imediat cum va ajunge în China. Totodată, este de menționat faptul că Florin Pîrvu a evoluat în două perioade pentru Henan Jianye: 1996-1998 și 2002-2003.

Românul e foarte apreciat în China, asiaticii urmărindu-i traseul de cînd a început cariera de antrenor. Florin Pîrvu are și licența Pro.

Ca jucător Florin Pîrvu a evoluat pentru Petrolul, Henan Jianye, Dinamo, FC Brașov, Universitatea Craiova, FC Stal Alchevsk, AEL Limassol, CS Otopeni, Chimia Brazi și CS Turnu Severin.

Pîrvu a declarat pentru GSP.RO: "Mulțumesc Rapidului pentru că a înțeles oportunitatea ivită. Am colaborat minunat cu familia Moraru, cu Dan Alexa, cu președintele Ovidiu Burcă. Mulțumesc pentru că mi s-a oferit posibilitatea de a lucra la un club de tradiție din fotbalul românesc. Îmi doresc din tot sufletul ca Rapid să promoveze și să reziste în prima ligă. Toată lumea acolo s-a comportat foarte bine cu mine și nu pot să am decît cuvinte de apreciere. Nu mai zic de galeria minunată a Giuleștiului, cu oameni extraordinari care sînt mai ales la greu alături de echipă".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (1)
dac.impielitzat
dac.impielitzat  •  29 Decembrie 2015, 20:10

succes!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close