INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Seară plină pentru românii din Belgia: victorie pentru Boloni, gol pentru Rotariu, "roller coaster" Răzvan Marin

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 martie 2018 23:00

Sâmbătă s-a disputat etapa cu numărul 29 din Belgia, una destul de bună pentru doi dintre cei trei fotbaliști români care activează acolo.

Dorin Rotariu a reușit să înscrie pentru Mouscron în minutul 56 al meciului de pe teren propriu cu Lokeren. A egalat situația la 1, însă echipa sa a fost învinsă cu 2-1 după o reușită a lui Filipovici în minutul 71.

Standard Liege s-a impus în meciul cu Mechelen de pe teren propriu, scor 3-2. Răzvan Marin a pasat decisiv la toate cele 3 reușite ale gazdelor. Cu primele două goluri Standard a egalat la 1 și 2. Carlinhos a marcat golul victoriei pentru gazde, în minutul 52, tot din pasa românului. Răzvan Marin nu și-a încheiat însă prea bine seara: a irosit un penalty în minutul 78.

Antwerp, cu Ladislau Boloni pe bancă, a câștigat cu 2-0 duelul cu Eupen, grație unor goluri marcate în prima jumătate de oră de Haroun și Limbombe. A urcat astfel pe locul 7 și se luptă cu St. Liege și Genk pentru două locuri între primele 6 la finalul sezonului regulat. 

Alexandru Chipciu a fost rezervă și n-a fost utilizat în meciul câștigat de echipa sa în deplasare, cu Zulte Waregem, scor 3-2.

Rezultatele etapei:

Antwerp - Eupen 2-0
Charleroi - St Truiden 0-0
Brugge - Kotrijk 2-1
Gent - Ostende 2-3
Mouscron - Lokeren 1-2
St. Liege - Mechelen 3-2
Waasland Beveren - Genk 0-1
Waregem - Anderlecht 2-3

brugge

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (18)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  04 Martie 2018, 09:47

pe acestia ii vrem la nationala, de ce n-au loc tinerii rotariu, marin, costache, mailat, cicaldau, ciobanu, man, morutan, Moldoveanu,etc ?? Ei trebuie sa vina din spate ca promit multe aceasta generatie

cpt.ahab
cpt.ahab  •  04 Martie 2018, 09:38
Postat de titel_meseriasu pe 04 Martie 2018, 08:20

Domnilor de la gsp, ce legatura au comentariile astora care se contrazic incontinuu cu subiectul articolului? Ce legatura au fcsb, patronul acestei echipe si non-combatul de la sibiu cu Marin si Rotariu doi tineri de viitor care au scapat de samsarii din Romania. Unde este moderarea? Multumesc. Ps: faceti o platforma si lasati-i sa se contrazica la nesfarsit acolo insa nu sa-i vedem noi la fiecare articol care apare pe gsp. Multumesc din nou.

Ce non-combat la Sibiu visezi?! Asta susțin numai fecesebistii înrăiți, care-și caută scuze în stilul Mircea Lucescu.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  04 Martie 2018, 08:35
Postat de randoom_._ pe 04 Martie 2018, 02:26

deci astia ne acuza oficial ca am desconsiderat competitia pentru figuratia facuta la sibiu si tu vorbesti de umilinta? adevarul este ca nu poti sa nu desconsideri cupa romaniei cand anul trecut a castigat cupa romaniei voluntari care nici macar nu avea drept de joc,cupa romaniei nu valoreaza nimica si nu a valorat niciodata ceva. am batut lazio? am dat gol celor de la lazio in deplasare? am batut si am dat,mai mult nu se putea. ghnoere vad ca inscrie goluri pe banda rulanta,daca nu are un sezon excelent,chiar nu stiu nici eu ce sa spun. bine ca stim inca din februarie ca nu jucati in europa si nu aveti cum sa terminati in primele 6 locuri,restul este cancan. desfiintare usoara *** aka ***.

@randoom : lasati-o balta cu scuzele astea penibile ca v-ati fi lasat batuti ia Sibiu. Nu convingeti pe nimeni ! Poate pe voi insiva doar. Pana la urma ati bagat mai multi jucatori de baza la Sibiu decat au bagat Lazio la Bucuresti in tur. Oricum sa te lauzi ca ai dat un gol la Lazio ( hent din avion de altfel , nici nu trebuia acordat ) e halucinant, mai ales dupa ce dadusera aia 5 deja si oprisera motoarele complet. Au jucat si Craiova cu Milan la inceputul sezonului si chiar daca au pierdut au jucat decent si au pierdut la limita. Si numai au atatea pretentii ca voi.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează