STRANIERI  ·  STUTTGART - HANNOVER 2-0

Secretul revenirii lui Marica » Ghete violet :D

Ciprian Marica, Marica, Stuttgart
Ciprian Marica, Marica, Stuttgart

Articol de — Luni, 22 Martie 2010, 00:00

Revenit titular, atacantul lui Stuttgart a reuşit prima "dublă" în Bundesliga, la 2-0 cu Hannover, folosind modelul lansat de Cristiano Ronaldo

Căzut în dizgraţie la "naţională" după eşecul cu Israel, Marica părea destinat uitării şi la Stuttgart. Forma extraordinară a lui Cacau îl exilase pe banca de rezerve, iar Christian Gross îl folosea doar pe finalurile de meci. Sîmbătă, antrenorul şvabilor s-a decis să-i mai dea o şansă românului şi l-a titularizat în atac contra lui Hannover (2-0). Perfectă alegere, din moment ce Ciprian a marcat două goluri, a ţintit o dată bara şi a ratat alte două ocazii.

Coincidenţă ori nu, descătuşarea lui Marica s-a produs în noile sale ghete violet, Nike Mercurial Vapor SuperFly II. Modelul, extrem de uşor, cu crampoane adaptabile oricărui tip de gazon şi ce costă 375 de euro, a fost lansat recent de Cristiano Ronaldo la Real Madrid.

"Mă bucură foarte mult cele două goluri, dar cel mai important e c-am învins. Întreaga echipă a reacţionat corect după ultimele rezultate. Concurenţa îmi face bine", a mărturisit Ciprian. Pe care l-a lăudat şi antrenorul Gross: "Sînt satisfăcut de reuşitele lui Marica, însă am pretenţii mai mari de la el. Ştiu că poate mai mult şi aştept să-şi îmbunătăţească jocul".

Cel mai bun sezon
Cu "dubla" reuşită sîmbătă, Marica a ajuns la 5 goluri în acest campionat. Este cel mai bun sezon de Bundesliga al atacantului român, care în ediţia de debut a înscris de două ori, iar stagiunea trecută a punctat în 4 rînduri. Şi, aşa cum a scris Gazeta de Duminică, Ciprian a semnat a doua "dopietta" pentru echipa şvabă, la 20 de luni de la prima realizată contra lui Saturn Ramenskoe (3-0) în prelungirile finalei Cupei Intertoto, pe 27 iulie 2008. În total, Marica a înscris 11 goluri şi a dat 8 pase decisive în 73 de jocuri bifate în Bundesliga.Dialog halucinant între un bărbat și o călugăriță: ”Tu ai nevastă, ai copii, ce-ți trebuie Elena?” Video

Libertatea

Comentarii (3)

 •  23 Martie 2010, 19:37

Sa stii ca gri, mov, oranj sunt adjective "unisex" !!!!

 •  22 Martie 2010, 14:02

@ali47 Smechere, si daca erau gri ghetele ?

 •  22 Martie 2010, 12:23

Domnule ziarist ! Trebuia sa scrii in titlu "ghete violete" ca "e" doua ghete ! Daca era rosii spuneai "ghete rosu" ?? Sa stii ca adjectivul se acorda in gen, numar si caz cu substantivul si asta se invata in scoala generala !

Vezi toate comentariile (3 )

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Fotbal, Bundesliga

Leipzig - Hertha Berlin

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

St. Pauli - Heidenheim

Digi 2
19:30 Fotbal, Bundesliga 2

Bochum - Holstein Kiel

Digi 4
21:30 Fotbal, Bundesliga

Fortuna Dusseldorf - Schalke 04

Digi 1, Telekom 1, Look Plus
21:30 Fotbal, Bundesliga

Hoffenheim - Koln

Digi 2, Telekom 2, Look Sport
21:30 Fotbal, Bundesliga

Union Berlin - Mainz

Digi 3, Telekom 3, Look Sport 2
21:30 Fotbal, Bundesliga

Augsburg - Padeborn

Digi 4, Telekom 4, Look Sport 3
Program TV complet

Liga 1