INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART - HANNOVER 2-0

Secretul revenirii lui Marica » Ghete violet :D

Ciprian Marica, Marica, Stuttgart
Ciprian Marica, Marica, Stuttgart

Articol de - Publicat luni, 22 martie 2010 00:00

Revenit titular, atacantul lui Stuttgart a reuşit prima "dublă" în Bundesliga, la 2-0 cu Hannover, folosind modelul lansat de Cristiano Ronaldo

Căzut în dizgraţie la "naţională" după eşecul cu Israel, Marica părea destinat uitării şi la Stuttgart. Forma extraordinară a lui Cacau îl exilase pe banca de rezerve, iar Christian Gross îl folosea doar pe finalurile de meci. Sîmbătă, antrenorul şvabilor s-a decis să-i mai dea o şansă românului şi l-a titularizat în atac contra lui Hannover (2-0). Perfectă alegere, din moment ce Ciprian a marcat două goluri, a ţintit o dată bara şi a ratat alte două ocazii.

Coincidenţă ori nu, descătuşarea lui Marica s-a produs în noile sale ghete violet, Nike Mercurial Vapor SuperFly II. Modelul, extrem de uşor, cu crampoane adaptabile oricărui tip de gazon şi ce costă 375 de euro, a fost lansat recent de Cristiano Ronaldo la Real Madrid.

"Mă bucură foarte mult cele două goluri, dar cel mai important e c-am învins. Întreaga echipă a reacţionat corect după ultimele rezultate. Concurenţa îmi face bine", a mărturisit Ciprian. Pe care l-a lăudat şi antrenorul Gross: "Sînt satisfăcut de reuşitele lui Marica, însă am pretenţii mai mari de la el. Ştiu că poate mai mult şi aştept să-şi îmbunătăţească jocul".

Cel mai bun sezon
Cu "dubla" reuşită sîmbătă, Marica a ajuns la 5 goluri în acest campionat. Este cel mai bun sezon de Bundesliga al atacantului român, care în ediţia de debut a înscris de două ori, iar stagiunea trecută a punctat în 4 rînduri. Şi, aşa cum a scris Gazeta de Duminică, Ciprian a semnat a doua "dopietta" pentru echipa şvabă, la 20 de luni de la prima realizată contra lui Saturn Ramenskoe (3-0) în prelungirile finalei Cupei Intertoto, pe 27 iulie 2008. În total, Marica a înscris 11 goluri şi a dat 8 pase decisive în 73 de jocuri bifate în Bundesliga.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (3)
 •  23 Martie 2010, 19:37

Sa stii ca gri, mov, oranj sunt adjective "unisex" !!!!

 •  22 Martie 2010, 14:02

@ali47 Smechere, si daca erau gri ghetele ?

 •  22 Martie 2010, 12:23

Domnule ziarist ! Trebuia sa scrii in titlu "ghete violete" ca "e" doua ghete ! Daca era rosii spuneai "ghete rosu" ?? Sa stii ca adjectivul se acorda in gen, numar si caz cu substantivul si asta se invata in scoala generala !

Vezi toate comentariile (3)
Comentează