INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ISRAEL

Sefer are probleme în Israel » Hapoel Beer Sheva vrea să-l împrumute, dar formația la care a fost propus l-a refuzat!

Antonio Sefer. 
Foto: Facebook @ Hapoel Beer Sheva
Antonio Sefer. Foto: Facebook @ Hapoel Beer Sheva

Articol de , - Publicat duminica, 06 august 2023 14:35 / Actualizat duminica, 06 august 2023 15:11

Extrema dreapta Antonio Sefer (23 de ani), fotbalist vândut de Rapid în această vară la Hapoel Beer Sheva, are probleme de adaptare în Israel. Hapoel ar vrea să-l împrumute pe acesta la o altă formație din campionatul israelian, Ashdod. 

Antonio Sefer are probleme la Hapoel Beer Sheva. Fostul jucător al celor de la Rapid are probleme de adaptare la formația alb-roșie, iar israelienii și-ar dori să-l împrumute, pentru ca acesta să acumuleze mai multe minute. 

Silviu Lung a revenit în Superligă! A fost prezentat azi: „E o nouă provocare!”
TRANSFER
Silviu Lung a revenit în Superligă! A fost prezentat azi: „E o nouă provocare!”

Hapoel Beer Sheva ar vrea să-l împrumute la Ashdod pe Antonio Sefer

Între timp, la Hapoel Beer Sheva a revenit din împrumut atacantul kosovar Astrit Selmani (26 de ani), fotbalist care a jucat în partea secundă a stagiunii trecute în Danemarca, la Midtjylland, unde a bifat numai 4 apariții. 

Elyaniv Barda (41 de ani), antrenorul lui Hapoel Beer Sheva, ar vrea să renunțe la kosovar, care sâmbătă s-a întors în Israel împreună cu soția și copiii, semn că nu se gândește să plece de la echipă. În Israel, echipele au voie să aibă numai 6 jucători stranieri în lot, iar Elyaniv Barda ar vrea să mai aducă un străin, ceea ce ar însemna ca Beer Sheva să se „aleagă” cu 7 jucători străini. 

26 augusteste data la care noul sezon din campionatul israelian va începe

Iar Hapoel Beer Sheva ar trebui să renunțe la un stranier. Alesul? Antonio Sefer. Hapoel Beer Sheva ar vrea să-l trimită pe Sefer sub formă de împrumut la Ashdod, formație care a încheiat sezonul trecut pe poziția a 6-a, pentru ca acesta să acumuleze jocuri și să revină la echipă în cea mai bună formă posibilă, informează sursele GSP. Doar că antrenorul lui Ashdod, Eliyahu Levi (48 de ani), nu îl vrea pe Sefer, scriu cei de la One.

Astfel, destinul fostului fotbalist al Oțelului Galați și al Rapidului este unul incert.

Antonio Sefer are un singur meci jucat în această stagiune la Hapoel Beer Sheva. Ex-rapidistul a bifat 14 minute în victoria obținută de israelieni împotriva lituanienilor de la Panevezys, scor 1-0, în manșa tur a turului 2 preliminar din Conference League. În turul 3, Hapoel Beer Sheva îi înfruntă pe bulgarii de la Levski Sofia. 

VIDEO. Florin Manea, dezvăluiri despre Antonio Sefer: „Mi-a dat Mutu mesaj și mi-a zis să nu-i răspund lui Sefer, că e copil și n-are minte”

Citește și: 

Universitatea Craiova este Alexandru Mitriță și restul » Laurențiu Reghecampf are un munte de urcat

10 momente de la Botoșani - FCU Craiova » Marius Croitoru continuă să ia la mișto regulamentele FRF! Antrenorul la un pas de suspendare

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (16)
istet10
istet10  •  07 August 2023, 00:30

Ala din Franta de-l vedea Adrian mare valoare nu se adaptase nici el. Da' pe unde-i Adrian?

ED_BAD
ED_BAD  •  06 August 2023, 20:31
Postat de cirus11 pe 06 August 2023, 15:31

Vad ca rapidistii bat recorduri pentru cat de repede sunt imprumutati de la echipele unde s-au transferat. Si cate ironii erau la adresa lui Mihaila si Man...

Deoarece Man nu a fost imprumutat nicaieri, probabil nici nu au existat acele ironii despre care vorbesti aici. Probabil ca esti doar foarte prost....

mihneailie030
mihneailie030  •  06 August 2023, 20:15

Dar mama lui Sefer, ce zice, mama lui Sefer???

Vezi toate comentariile (16)
Comentează