INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SPANIA

Sentința! Costel Gâlcă va afla azi dacă rămâne antrenor la Espanyol

Gâlcă a fost numit la Espanyol pe 14 decembrie 2015
Gâlcă a fost numit la Espanyol pe 14 decembrie 2015

Articol de - Publicat miercuri, 25 mai 2016 00:00

Gâlcă va afla astăzi, în cadrul unei reuniuni cu șefii clubului, că nu va fi păstrat pe banca lui Espanyol - susține Mundo Deportivo.

Întors luni cu echipa din turneul de-o săptămână în Bolivia, Costel Gâlcă și-a luat la revedere de la fiecare jucător. Încă nu știe dacă mai are un viitor la Espanyol, dar Mundo Deportivo susține că nu va fi păstrat pe bancă. Și că șefii l-au convocat astăzi la o ședință în cadrul căreia îi vor comunica decizia.

"O perioadă complicată"

Tehnicianul român, care ar urma să fie înlocuit cu Paco Jemez (Rayo), a apreciat mandatul său la catalani drept "o perioadă complicată. Am venit cu o idee ofensivă, agresivă, să avem posesie și să recuperăm mingea cât mai repede, în terenul advers.

Ulterior am constatat că nu e adecvată pentru echipă și am mizat pe o mai mare siguranță defensivă. Am depins de mulți jucători și când mi-au lipsit, accidentați sau suspendați, s-a văzut".

"Ușă deschisă la Zaragoza"

Totodată, Gâlcă a admis că i-ar plăcea s-o antreneze în viitor pe Zaragoza, locul 5 în Segunda, la care a jucat în sezonul 2002-2003 sub comanda lui Paco Flores: "M-ar încânta. Acolo ușa mi-e oricând deschisă".  

2 punctei-au lipsită lui Gâlcă să termine pe locul 10 cu Espanyol, ceea ce, conform unei clauze, i-ar fi prelungit automat contractul

Playtech: Ce a putut să facă Monica Gabor pentru Irinel Columbeanu, imediat cum a aflat că a ajuns sărac lipit pământului. RESPECT!


Comentarii (2)
neaga1900
neaga1900  •  25 Mai 2016, 11:57

Galca a fost antrenor cu numele inca din etapa 33... De atunci chinezii cauta un alt antrenor. E singurul in momentul asta care se stie, ca nu va mai continua ca antrenor in La Primera(La Liga). Doar alti trei mai traiesc aceasta incertitudine in Spania...

para.para
para.para  •  25 Mai 2016, 09:54

"Acolo ușa mi-e oricând deschisă". - mai stim pe unul care datorita lui gesepe are "oricând" usa deschisa la Chelsea.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează