INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Sergiu Hanca explică diferențele dintre fotbalul polonez și cel românesc: „Altfel mergi pe stadion acolo”

Sergiu Hanca a înscris două goluri pentru KS Cracovia
Sergiu Hanca a înscris două goluri pentru KS Cracovia

Articol de GSP - Publicat luni, 27 mai 2019 12:47

Sergiu Hanca, 27 de ani, s-a transferat în iarnă de la Dinamo la KS Cracovia, în prima ligă din Polonia, echipă cu care s-a calificat în preliminariile Europa League. 

Invitat luni dimineața la GSP Live, Hanca a explicat diferențele dintre fotbalul românesc și cel polonez: 

 

„E mult mai multă liniște în Polonia. În România, suporterii critică jucătorii, mereu sunt supărați. În Polonia, indiferent de situație, suporterii vin 5-6-7.000 la meciurile de acasă. Altfel mergi pe stadionul lui Cracovia decât la un meci pe stadionul lui Dinamo sau la Botoșani, pe stadioane vechi.

Fotbalul polonez e foarte imprevizibil și spectaculos, e diferit, e mult mai fizic, sunt mai multe dueluri. Timpul de gândire e mai scurt, e foarte diferit față de fotbalul românesc. La primul antrenament, au intrat doi în mine, dar apoi am început să înțeleg stilul și m-am adaptat, încercând să-mi pun în valoare calitățile”, a spus Hanca, la emisiunea GSP Live. 

Sergiu Hanca, 27 de ani, a jucat de-a lungul carierei la FC Snagov, FC Bihor, ASA Târgu Mureș, Dinamo și KS Cracovia. În tricoul echipei poloneze, pentru care evoluează din ianuarie, Hanca a reușit două goluri și două pase decisive în 16 meciuri.

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Sergiu Hanca, amintiri cu cel mai dificil adversar al carierei: „Am jucat cu Alexis Sanchez și Vidal, dar Memphis Depay m-a nenorocit”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
luker
luker  •  01 Iunie 2019, 03:10

Hanca e la un nivel maxim acum. Atat este in stare sa evolueze. Are aproape 28 de ani dar pare la final de cariera. Inca 2/3 ani si e gata.

reddogsv
reddogsv  •  31 Mai 2019, 11:41

Poate e altfel in Polonia insa exceptia e la Radut.....Cand iti scriu suporterii pe pancarte ca trebuie sa pleci pentru ca iei bani degeaba.....M.S!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează