INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  POLONIA

VIDEO Sergiu Hanca, gol superb în Polonia » Încă o veste bună pentru selecționerul Mirel Rădoi

Sergiu Hanca (28 de ani) a marcat un gol superb în remiza dintre Cracovia și Slask, din runda cu numărul 21 a primei ligi poloneze.
Sergiu Hanca (28 de ani) a marcat un gol superb în remiza dintre Cracovia și Slask, din runda cu numărul 21 a primei ligi poloneze.

Articol de GSP - Publicat vineri, 12 martie 2021 21:37 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 22:38

Sergiu Hanca (28 de ani) a marcat un gol superb în remiza dintre Cracovia și Slask, din runda cu numărul 21 a primei ligi poloneze.

Sergiu Hanca este titular incontestabil și căpitan la Cracovia. Internaționalul român a reușit astăzi al 3-lea gol al sezonului. În minutul 61, la scorul de 0-0, a tras din prima, de la aproximativ 20 de metri. Mingea a căpătat un efect interesant și l-a păcălit pe portarul advers. Slask a egalat în minutul 89, prin Fabian Piasecki.

VIDEO Golul marcat de Sergiu Hanca în Cracovia - Slask

Cracovia, formația lui Hanca, este pe locul 14 din 16 echipe în Polonia, cu 20 de puncte. Este „campioana remizelor”, cu 10 rezultate egalitate în 21 de runde.

Hanca, pe lista lui Mirel Rădoi

Sergiu Hanca a fost convocat constant la prima reprezentativă în mandatul lui Mirel Rădoi. A fost titular pe postul de fundaș dreapta în remiza cu Irlanda de Nord, scor 1-1. Mijlocașul de la Cracovia se află pe lista preliminară a stranierilor și pentru partidele cu Macedonia de Nord, Germania și Armenia, primele din preliminariile Mondialului. 

Citește și alte știri din fotbalul european: 

Un străin din Liga 1, interviu la superlativ în presa din Italia: „Românii sunt adevărate mașinării de război! Aveți răbdare cu Dennis Man”

Ștefan Radu a revenit pe gazon » Fundașul român, decisiv în victoria lui Lazio

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
tororosso
tororosso  •  13 Martie 2021, 13:39

Cam mai toți acești mult lăudați fotbaliști ce activează la cluburi din afară sunt defapt sub media lor valorică . La prezența lor la lot în meciurile internaționale își cam dau cu stângul in dreptul . Nu văd o calificare în detrimentul Germaniei ,Islandei sau chiar și a Macedoniei de Nord.

241470079731969
Alex Alex  •  12 Martie 2021, 23:30

Pana ajungem noi la mondiale se lasa asta de fotbal

dakesis
dakesis  •  12 Martie 2021, 23:09

cica a 'capatat un efect interesant'. De parca l-ar fi capatat din neant.. A batut vantul?? Ziceti ba ca a dat un gol bestial, ca nu va doare destu'... Daca dadea Man vreun gol asa, nu il mai scoteati de pe prima paina o luna...

Vezi toate comentariile (3)
Comentează