INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Nici în Serie B nu contăm. Doar Dennis Man prinde Top 20!

Dennis Man/ foto Imago Images
Dennis Man/ foto Imago Images

Articol de - Publicat marti, 09 aprilie 2024 14:04 / Actualizat marti, 09 aprilie 2024 14:44

Dennis Man, de la Parma, este singurul jucător român, din 9 activi, în topul celor mai buni 20 jucători din Serie B. Ierarhia a fost realizată de tuttomercatoweb.com în baza mediei notelor acestora de-a lungul a 32 de etape.

România este bine reprezentată în Serie B. Avem 9 jucători activi în eșalonul doi al fotbalului italian, între care 5 sunt internaționali A.

„Te-ai simțit trădat?” » Adrian Mutu a dat cărțile pe față, la 6 zile de la despărțirea de CFR Cluj: „Nu vreau să mă mai întâlnesc NICIODATĂ cu el”
CFR CLUJ
„Te-ai simțit trădat?” » Adrian Mutu a dat cărțile pe față, la 6 zile de la despărțirea de CFR Cluj: „Nu vreau să mă mai întâlnesc NICIODATĂ cu el”

Însă numai unul dintre ei, Dennis Man, se regăsește în ierarhia celor mai buni 20 din campionat, alcătuită de tuttomercatoweb.com după 32 de etape scurse din stagiunea 2023 - 2024.

Dennis Man este pe locul 13, cu o medie a notelor de 6,3

Și nici el nu ocupă un loc fruntaș! Atacantul liderului Parma, unul dintre cei mai buni jucători ai echipei în acest sezon, se află abia pe poziția a 13-a, cu o medie a notelor de 6,3.

Coechipierul său de la Parma și de la echipa națională, Valentin Mihăilă, a rămas în afara ierarhiei, la fel ca și alți trei internaționali români activi în Serie B: George Pușcaș (Bari), Marius Marin (Pisa) și Ionuț Nedelcearu (Palermo).

Dennis Man are 11 goluri în 28 de partide

Man a înscris 11 goluri pentru parmegiani în 28 de partide, în vreme ce Mihăilă și-a trecut în cont 4 reușite în 26 de meciuri. Pușcaș, la rându-i, are doar două în 11 apariții și a fost aspru criticat în presa italiană pentru că, în ciuda unui contract foarte bun, cifrat la 108.000 de euro lunar, are evoluții modeste.

Marius Marin (27 meciuri/1 gol) și Ionuț Nedelcearu (15/2), completează tabloul selecționabililor lui Edi Iordănescu restanțieri în acest sezon. În Serie B mai activează Gabriel Boloca, Andrei Mărginean (ambii Ternana), Denis Hergheligiu și Marcus Păcurar, ambii la Feralpisalo.

În amintita ierarhie, lider este Joel Pohjanpalo, atacantul Veneziei și golgheterul Serie B, cu o medie a notelor de 6,53. El este urmat de Daniele Casiraghi (Sudtirol, 6,48) și Gennaro Tutino (Cosenza, 6,48).

VIDEO. Victor Becali despre cum Man a fost dorit de Sampdoria: „Primea jumătate din salariul de la Parma”

Mai puteți citi:

„Te-ai simțit trădat?” » Adrian Mutu a dat cărțile pe față, la 6 zile de la despărțirea de CFR Cluj: „Nu vreau să mă mai întâlnesc NICIODATĂ cu el”

„Eram 24 în celulă” » Dănuț Lupu a început să plângă în direct: „Îi mulțumesc lui Gigi Becali! Dinamo n-a trimis nici femeia de serviciu”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
mirstelistu
mirstelistu  •  09 Aprilie 2024, 17:52

Îi blamati pe majoritatea dar gloaba lui Hagi e cel mai tare nu conteaza ca e tata slefuitorilor de banci pe unde merge

mirstelistu
mirstelistu  •  09 Aprilie 2024, 17:50

Lasa bine ca ianis in Spania in rest nu conteaza, printul sa fie ridicat in slavi ca a dat 2 goluri cu echipa aia de liga a 7-a si tre joace si la nationalaca doar il cheama ca pe tasu

Vezi toate comentariile (2)
Comentează