INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  AMIENS - FC NANTES 0-1

Și-a revenit Tătărușanu. Omul meciului la Nantes. "Sobru și eficace". Nota 7 în L'Équipe

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2017 11:20

În ultima vreme, Ciprian Tătărușanu era în cădere. Portarul "naționalei", care devenise un erou la Nantes în primele luni ale sezonului, făcea greșeli și primea note tot mai mici în L'Équipe. 3 și 4! Surprinzător pentru el, cel care a condus multă vreme topul celor mai buni goalkeeperi din Ligue 1.

La Amiens, goalkeeperul a apărat din nou foarte bine. Patru parade, la Kakuta (de două ori), Gakpé și Monconduit, suficiente pentre ca L'Équipe să-l aleagă MVP-ul meciului, cu nota 7.

"Autorul unui debut de stagiune somptuos, românul a scăzut nivelul ulterior. Miercuri, l-a regăsit. Sobru și eficace, Tătărușanu are un mare merit în succesul lui Nantes".

Cu el în poartă și cu italianul Ranieri pe bancă, "canarii" au 8 partide fără gol primit în campionat. Zece victorii, toate la limită, dintre care 7 cu 1-0. Locul 5, la 6 puncte distanță de echipa din spate, Nice. 

6 este 
locul ocupat de Tătărușanu în topul portarilor, după notele din L'Équipe (medie 5,56)

1620 de minute 
a jucat Tătărușanu la Nantes în Ligue 1 (18 etape integral)

"O primă parte a sezonului foarte bună. Le-am spus jucătorilor: vreau mai mult în retur. Am obținut 33 de puncte până acum, aștept încă 34 în cealaltă jumătate a campionatului" Claudio Ranieri, antrenor Nantes

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează