INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  INTÎMPLĂRI

Şi Mister, şi Chef » 4 episoade haioase cu Reghecampf: "A trimis bucătarul acasă şi ne-a gătit el" :)

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 26 noiembrie 2014 12:29

Laurenţiu Reghecampf este unul dintre cei mai apreciaţi antrenori români, iar de-a lungul timpului s-a impus ca un tehnician exigent.

Reghecampf a fost protagonistul mai multor întîmplări în care şi-a certat jucătorii din cauza alimentaţiei sau chiar le-a gătit acestora.

1. Fraţii Costea, pizza şi papanaşii

Pe vremea cînd antrena pe Universitatea Craiova, în 2011, Reghecampf a avut o ceartă cu Mihai şi Florin Costea deoarece le-a interzis acestora să mănînce papanaşi şi pizza înainte de meci şi i-a exclus din lot. Costea cel mare a revenit aseară, la Look TV, cu un mesaj video pentru Reghe: "Promit că n-o să mai mănînc papanaşi niciodată".

2. Adi Rocha şi ciocolata

Atacantul brazilian a fost acuzat de multe ori că are probleme cu greutatea şi că mănîncă ciocolată pe ascuns, iar Laurenţiu Reghecampf îi verifica mereu camera pentru a găsi rezervele de dulciuri ale brazilianului, cînd antrena la Concordia.

"Ai controlat toate camerele jucătorilor şi n-ai găsit nimic? Imposibil, n-ai găsit ciocolată nici la Rocha? O ascunde prin cameră, nu poate trăi dacă nu mănîncă ciocolată", spunea Reghe.

3. Pastele buclucaşe

Adi Popa a povestit o întîmplare de pe vremea cînd mijlocaşul şi antrenorul erau la Concordia Chiajna, iar Reghecampf a fost nemulţumit de mîncarea primită de jucători.

"Eram la masă şi am primit paste. Cînd le-a văzut, Reghecampf ne-a pus să le aruncăm, a trimis bucătarul acasă şi s-a dus şi le-a gătit el. Mai ţii minte, mister?", a declarat amuzat Adi Popa la Look TV.

4. Rusescu + fast food = love
Laurenţiu Reghecampf a povestit un episod cu Raul Rusescu petrecut după meciul tur cu FC Copenhaga (1-0) din Europa League.

"Toată noaptea m-am certat cu el pentru că vroia să mergem să mîncăm la fast food. Nu am avut de ales şi am mers cu toţii să mîncăm", a declarat Reghecampf, cu zîmbetul pe buze, aseară, la Gala Fanatik.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
dash.berlin
dash.berlin  •  14 Martie 2015, 15:26

Reghe...cel mai bun antrenor pe care la avut steaua in ultimii 10 ani .

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:29
Postat de yahoo.22. pe 26 Noiembrie 2014, 13:16

N-as vorbi de bataile administrate de Jijitorul in locul tau.5-2 iti spune ceva?

a fost blat, ce voiai sa se intample ?..)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  27 Noiembrie 2014, 00:29

aha. si ? pe 80% dintre microbisti nu ii intereseaza tipul asta, va garantez. doar 20% sunt manelisti, poate nici atat..))

Vezi toate comentariile (12)
Comentează