INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  GRECIA

Singurul cuvânt rostit de Răzvan Lucescu după gravele incidente de la PAOK - Olympiakos! Varela, reacție nervoasă: "Ce bufoni"

FOTO: Reuters
FOTO: Reuters

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2018 10:32

Răzvan Lucescu simte cum îi poate scăpa titlul din mâini în Grecia. Gravele incidente de la Salonic, care au dus aseară la suspendarea derbyului dintre PAOK și Olympiakos, cu riscul eșecului la "masa verde" și a penalizării cu 3 puncte, l-au afectat teribil pe antrenorul lui PAOK.

"Rahat!", a fost unica reacție a tehnicianului român, rugat de ziariștii eleni să comenteze lovirea din tribună a antrenorului rivalei, Óscar García, cu o rolă de hârtie în față.

Au prins huliganul!

Poliția a reușit să-l aresteze pe agresor, un fan de 27 de ani (reținut în trecut și pentru o rachetă aruncată în teren) ce a provocat haosul, soldat cu 3 agenți răniți, două mașini avariate și 6 containere de gunoi incendiate.

Spaniolul rănit a petrecut noaptea la spital, însoțit de medicul campioanei, urmând să fie externat azi. Are un edem la buza superioară, traumatism nazal superficial, dureri la maxilarul stâng, acuzând greață și amețeli.

"Ne lăsăm de fotbal"

Cei mai afectați de decizia suspendării sunt jucătorii lui Lucescu jr. "Acum realizez că vor să ne ia titlul. Ce bufoni!", a postat Varela pe Twitter. L-a completat astfel pe Djalma: "Cred că le-a trebuit toată săptămâna să pregătească showul. Rușine!

Dacă nu vrei să joci într-o așa atmosferă uimitoare, mai bine te lași de fotbal!". Iar fiul președintelui clubului, George Savvidis, a plecat de la stadion arătând un mesaj de pe tricoul negru, "Nimeni nu ne place, PAOK este viața noastră", în vreme ce tatăl său a cerut scuze în numele suporterilor. 

"Așteptăm scuze oficiale"

Cei de la Olympiakos, rămași în vestiar pe timpul incidentelor, la ordinul ferm trimis de la Londra de patronul clubului (armatorul anchetat pentru blaturi Evangelos Marinakis), s-au revoltat, în frunte cu managerul de comunicație, Kostas Karapapas.

"Așteptăm o mare scuză din partea lui PAOK pentru ce s-a întâmplat pe teren cu antrenorul nostru. Rola de hârtie e grea ca o piatră. Când vrei să devii echipă mare, trebuie să ai în spate și o cultură fotbalistică. Nu înțeleg rostul agresiunii".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (14)
andrei.33
andrei.33  •  27 Februarie 2018, 02:53
Postat de risc_mix pe 26 Februarie 2018, 22:13

Ești deștept mă. Să zicem că e o rolă de casă, deși nimeni nu a spus lucrul ăsta. Bă, da nu te bagă o noaptee în spital cu ,,grețuri și amețeli” și vegheat de medicul echipei o rolă care ți-a spart buza. Ăsta e circ

De acord. Circ balcanic.

risc_mix
risc_mix  •  26 Februarie 2018, 22:13
Postat de raikkonen79 pe 26 Februarie 2018, 18:45

Fa proba cu o rola de casa E ca si cum ai arunca cu o piatra. Doar nu crezi ca e vorba de role Zewa cu 4 straturi si miros de lavanda.

Ești deștept mă. Să zicem că e o rolă de casă, deși nimeni nu a spus lucrul ăsta. Bă, da nu te bagă o noaptee în spital cu ,,grețuri și amețeli” și vegheat de medicul echipei o rolă care ți-a spart buza. Ăsta e circ

raikkonen79
raikkonen79  •  26 Februarie 2018, 18:45
Postat de risc_mix pe 26 Februarie 2018, 13:51

Un sul de hârtie nu te poate omorâ cum nu te poate omorâ nici o brichetă. Dar asta e. Ticăloși sunt în toată lumea. Mă întreb cum a fost ăla lovit în față când e de presus că sulul a venit din tribună. Logic trebuia să fie lovit în spate, el trebuind să fie cu fața spre gazon. Înseamnă că el ,,a lovit ” acel obiect periculos,sulul de hărtie igienică.

Fa proba cu o rola de casa E ca si cum ai arunca cu o piatra. Doar nu crezi ca e vorba de role Zewa cu 4 straturi si miros de lavanda.

Vezi toate comentariile (14)
Comentează