INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Sînmărtean, pasă de gol și eliminare într-un meci cîștigat de Al Ittihad cu Al Shabab, scor 2-1

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 decembrie 2015 21:32

Al Ittihad a cîștigat meciul de pe teren propriu cu Al Shabab, scor 2-1, la capătul unui meci la care Lucian Sînmărtean a fost titular.

Fostul mijlocaș al Stelei a fost eliminat în minutul 92 din cauza cumului de cartonașe galbene.

Oaspeții au deschis scorul în minutul 64 prin Rafinha, însă Ittihad a revenit în minutul 82 grație reușitei lui Mokhtar Falatah (72), care a fost servit excelent de Sînmărtean.

Al doilea gol al lui Itthad a fost marcat de Gelmin Rivas, din penalty, în minutul 81.  Al Ittihad este pe locul 3 în Arabia Saudită, cu 17 puncte, cu 4 sub locul 2 ocupat de Al Ahli și 7 sub liderul Al Hilal.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (1)
mal.
mal.  •  05 Decembrie 2015, 11:09

Cine a scris asta era sub influența alcoolului sau... are grave probleme cu capul! Oaspeții au deschis scorul în minutul 64, gazdele au revenit în min. 82 (au marcat sau nu?) grație reușitei lui M.F. (min. 72; care ori a marcat, ori a intrat pe teren în min. 72?!), iar al doilea gol a fost marcat înainte de revenirea din min. 82 (G. Rivas în min. 81!!!). Nebunie totală!Grele sunt turele de noapte, măi băieți!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează