INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Sint Truiden e coșmarul lui Ladislau Bölöni » Formația pe care Antwerp nu a mai bătut-o de 2 ani

Articol de - Publicat duminica, 22 decembrie 2019 23:15

Ladislau Boloni n-a mai învins-o pe Sint Truiden de doi ani și cinci dueluri, iar astăzi, Antwerp abia a scos cu noroc un egal, scor 1-1, pe gazonul artificial, din penalty-ul transformat în prelungiri de Refaelov.

Loți Bölöni nu a profitat cu Antwerp de pașii greșiți făcuți de Gent și Standard, echipele de pe 3 și 4, ratând despinderea pe locul secund. Antrenorul român se poate considera norocos că a scos o remiză pe terenul artificial pe care a avut mari probleme și în trecut, 1-1 cu Sint Truiden. Echipă care îl învinsese de cinci ori la rând în ultimii doi ani! Golul egalizator a venit din penalty, în 90+4!

Greu fără omul de gol 

Fără golgeterul Mbokani, suspendat, atacul a suferit, iar jocul fizic al lui Antwerp nu a avut deloc succes, gazdele dominând prima repriză, cu Sousa și Acolatse autorii celor mai importante ratări. 

Echipa lui Loți a ripostat după pauză prin bara nimerită de Gano, înlocuitorul lui Mbokani. Însă a primit gol în minutul 87, după o minge respinsă lateral de Bolat și reluată în plasă de Suzuki. Se profila alt eșec, numai că, în al patrulea minut (ultimul!) al prelungirilor, Buta a fost faultat în careu de un fundaș abia intrat și Refaelov n-a greșit de la 11 metri. Al șaselea șut cadrat al lui Antwerp. 

Vezi și:

Vis spulberat pentru Mircea Lucescu! Santos și-a găsit antrenor

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează