INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Situație complicată pentru Florin Andone! Anunțul făcut azi de unul dintre marile ziare din Spania

Articol de GSP - Publicat marti, 26 decembrie 2017 12:12

Florin Andone e departe de forma care l-a consacrat și a ajuns și pe lista neagră a celor de la Deportivo. Deși a înscris etapa trecută, situația românului e incertă.

AS scrie că Deportivo ar vrea să-l cedeze, însă pentru o sumă considerabilă. Cel puțin 18 milioane de euro, deși în vară a refuzat o ofertă chiar pe această sumă din Premier League.

Deportivo are în plan să facă puține transferuri în această iarnă, însă printre cele 2-3 nume pe care le vrea este și un fotbalist ofensiv. Cele 3 goluri și două pase decisive în 14 meciuri sunt puține pentru Andone, cred șefii clubului.

"Deportivo analizează posibilitatea transferului unui jucător de profil ofensiv, care să ofere calitate sporită atacului. Situaţia lui Andone, care şi-a exprimat în urmă cu câteva săptămâni nemulţumirea pentru faptul că nu are mai multe minute la echipă ar putea duce la vânzarea sa, pentru a obţine profit.

Cu toate acestea, clubul nu intenţionează să-l vândă mai ieftin pe atacantul român, pentru care în vară a refuzat până la 18 milioane de euro de la cluburi din Premier League", mai scrie AS.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează