INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Sneijder îi face lobby lui Chivu la Inter: ”Nu poate lipsi!”

Chivu şi Sneijder se înţeleg foarte bine la antrenamente
Chivu şi Sneijder se înţeleg foarte bine la antrenamente

Articol de - Publicat marti, 11 septembrie 2012 00:00 / Actualizat luni, 10 septembrie 2012 19:38

Mijlocaşul olandez a confirmat convingerile antrenorului Stramaccioni: ”Cristi este extrem de important ca fundaş central stînga pentru jocul echipei”.

L-a refuzat pe Piţurcă şi revenirea la echipa naţională, dar rămîne piesă esenţială la Inter, la aproape 32 de ani. Nu doar antrenorul Stramaccioni îl consideră pe Chivu jucător de bază pentru campionat, căzînd de acord să nu-l treacă pe lista de Europa League. Şi olandezul Sneijder, adversarul nostru în calificările CM 2014, îl susţine. Nu concepe defensiva fără bunul său prieten şi coleg încă de la Ajax!

"Trebuie să fim mult mai atenţi şi mai acoperiţi în apărare. În partida cu Roma ne-a lipsit însă Chivu şi s-a simţit. În poziţia de fundaş central stînga, Cristi e extrem de important pentru jocul echipei. Avem trupă bună şi tehnicianul potrivit", a declarat ieri Wesley, în interviul acordat în Gazzetta dello Sport.

"Asigură geometria"
Sneijder este întărit de presa italiană. "E evident că românul e unicul fundaş din lot capabil să asigure o geometrie optimă. Stramaccioni a mizat mult pe el, mergînd contra curentului. Mulţi îl dădeau plecat sigur în vară, atît din cauza randamentului slab din ultimele stagiuni, cît şi pentru relaţia complicată cu o parte a fanilor nerazzurri. Antrenorul a decis să-l ţină, promiţîndu-i folosirea exclusivă ca stoper. Rol important, mai ales graţie abilităţii lui tehnice de a porni construcţia", a explicat agenţia fcinternews.it.

Revine cu Siena
Chivu va reintra în apărarea Interului pe 23 septembrie, contra Sienei. Aflat pe tuşă de 40 de zile, din cauza luxaţiei la degetul al doilea de la piciorul drept suferite la Zagreb, cu Dinamo, în preliminariile Europa League, Cristi ar urma să joace în cuplu cu Ranocchia, avînd în vedere problemele fizice ale lui Samuel şi evoluţile ezitante ale lui Silvestre.

"Chivu a pornit binişor în noul sezon. Pregătire estivală fără sincope, înţelegere optimă cu antrenorul. După ani de exil pe flancul stîng, îşi poate pune iar în valoare calităţile de stoper" (Agenţia fcinternews.it)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează