INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BARÇA ARE 15 MILIOANE DE EURO PREGĂTITE PENTRU FUNDAŞUL INTERULUI

Soluţia Chivu

Articol de GSP - Publicat joi, 15 mai 2008 00:00

Cristi este dorit în locul argentinianului Gabriel Milito, inapt pînă în februarie.

Imediat ce a aflat că va prelua FC Barcelona din vară, Josep Guar­diola l-a cerut pe Cristi Chivu. Ceea ce părea un moft s-a trans­for­mat în necesitate. Ac­ci­den­tat grav la genunchiul stîng, ar­gen­ti­nianul Gabriel Milito s-a operat şi va sta nu 6 luni, cum se estima iniţial, ci 9. Absenţa obligă clubul catalan să aducă alt fundaş central, Chivu fiind socotit soluţia optimă. Ziarul “El Mundo Deportivo” a explicat: “Ştie să iasă cu capul sus din defensivă, dă pase lungi şi precise, e polivalent, şutează bine”.

Becali, omul-cheie

Un atu îl constituie faptul că Guardiola (37 de ani) îi cunoaşte bine pe Cristi, dar şi pe impresarul lui, Ioan Becali Cu acesta e apr­o­piat din perioada cînd Gică Popescu e­volua la Barça, iar Pep era căpi­ta­nul echipei, o relaţie strînsă ce a fă­cut ca spaniolul să vină în România la meciul de retragere a lui Hagi. Tocmai de aceea, contactul Barçei cu Inter s-a făcut prin Tente San­chez, reprezentantul lui Becali în Spania, care s-a interesat de dis­po­nibilitatea milanezilor de a-l ceda pe­ român. Potrivit “El Mundo De­por­tivo”, catalanii au pregătit 15 mi­li­oane de euro , cu unul mai puţin decît a costat Cristi vara trecută, la sosirea de la Roma.

Interul nu s-ar opune afacerii, cu atît mai mult cu cît principalul sus­ţinător al lui Chivu, antrenorul Man­cini, ar putea pleca. Marele ob­sta­col ar rămîne salariul jucă­to­ru­lui. Acesta cîştigă acum 5,1 milioane de euro , o sumă greu de obţinut şi în “Camp Nou”.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
 •  15 Mai 2008, 11:25

ar cam fi ultima sansa sa ajunga la cea mai frumoasa echipa din lume....

 •  15 Mai 2008, 11:14

dute cristi, dute......

 •  15 Mai 2008, 10:16

sa nu faci una ca asta Cristi!!! ramai pe Meazza, sa castigam trofee imreuna...AVANTI INTER!!!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează