INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  PLECARE

Spaniolii anunță plecarea lui Pantilimon de la Deportivo: "E liber să-și caute echipă dacă se va întâmpla asta"

Articol de GSP - Publicat duminica, 17 decembrie 2017 15:04

Costel Pantilimon ar putea pleca de la Deportivo în iarnă. Portarul nu mai prinde nici banca de rezerve, iar șefii deja urmăresc un alt portar. E vorba despre Kiko Casilla, de la Real Madrid, care are însă șanse mici de a ajunge acolo. 

Pantilimon a început ca titular, însă a ajuns rapid pe banca de rezerve, având evoluții modeste. Sport.es a descris situația în care a ajuns portarul român. Kepa Arrizabalaga, portarul de 23 de ani al lui Bilbao, este celălalt portar pe care Deportivo îl are pe listă. 

"După ce agentul lui Casilla a demontat posibilitatea ca acesta să ajungă la Deportivo, şefii galicieni continuă să caută întăriri pentru postul de portar.
Staff-ul tehnic nu e convins de Pantilimon şi de Tyton, astfel că pe radarul lui La Coruna a apărut Kiko Casilla. Dacă Real îl va transfera pe Kepa, acesta ar fi liber să îşi caute altă echipă", notează sport.es.

Deportivo va juca azi cu Barcelona pe Camp Nou, de la 21:45. Pantilimon și Andone nu vor fi în lotul oaspeților, ambii fiind accidentați.

Dacă Real îl va transfera pe Kepa, acesta ar fi liber să îşi caute altă echipă", notează sport.es.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close