STRANIERI  ·  ST. MIRREN - LIVINGSTON 1-0

ST. MIRREN - LIVINGSTON 1-0 // Prima victorie în campionat în 2019 pentru echipa lui Mihai Popescu și Corbu

Mihai Popescu // FOTO: Guliver/Getty Images
Mihai Popescu // FOTO: Guliver/Getty Images

Duminica, 03 Martie 2019, 10:50

St. Mirren, formația românilor Mihai Popescu, 25 de ani, și Laurențiu Corbu, 24 de ani, a obținut sâmbătă prima victorie din campionat în 2019, 1-0 pe teren propriu cu Livingston.

După o partidă echilibrată, St. Mirren a dat lovitura în minutul 89, grație reușitei lui Ryan Flynn. Mihai Popescu a fost integralist la St. Mirren, în timp ce Laurențiu Corbu a rămas pe bancă pe toată durata meciului.

Mihai Popescu a devenit titular incontestabil al St. Mirren și a jucat în toate minutele de când s-a transferat: a prins 9 partide în campionat și Cupă, de fiecare dată terminând ca integralist.

În schimb, de când s-a transferat la St. Mirren, Laurențiu Corbu a prins doar 59 de minute, jucând în două meciuri, în timp ce în alte 4 a fost rezervă neutilizată.

După 28 de etape din sezonul regulat, St. Mirren e ultima în Scoția, cu 17 puncte, la un punct de Dundee FC, ocupanta penultimului loc.

Vezi și: ORLANDO CITY - NEW YORK CITY 2-2 // VIDEO Alexandru Mitriță i-a impresionat pe americani cu o fază GENIALĂ: „Incredibil! A scos 5 adversari din joc cu o singură pasă”Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal European

Digi 1
19:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
21:00 Emisiune TV

Sport Report

Telekom 1
21:00 Fotbal, Premieră

La Liga Top Gol

Digi 3
Program TV complet

Liga 1