INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ST. MIRREN - LIVINGSTON 1-0

ST. MIRREN - LIVINGSTON 1-0 // Prima victorie în campionat în 2019 pentru echipa lui Mihai Popescu și Corbu

Mihai Popescu // FOTO: Guliver/Getty Images
Mihai Popescu // FOTO: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 martie 2019 10:50

St. Mirren, formația românilor Mihai Popescu, 25 de ani, și Laurențiu Corbu, 24 de ani, a obținut sâmbătă prima victorie din campionat în 2019, 1-0 pe teren propriu cu Livingston.

După o partidă echilibrată, St. Mirren a dat lovitura în minutul 89, grație reușitei lui Ryan Flynn. Mihai Popescu a fost integralist la St. Mirren, în timp ce Laurențiu Corbu a rămas pe bancă pe toată durata meciului.

Mihai Popescu a devenit titular incontestabil al St. Mirren și a jucat în toate minutele de când s-a transferat: a prins 9 partide în campionat și Cupă, de fiecare dată terminând ca integralist.

În schimb, de când s-a transferat la St. Mirren, Laurențiu Corbu a prins doar 59 de minute, jucând în două meciuri, în timp ce în alte 4 a fost rezervă neutilizată.

După 28 de etape din sezonul regulat, St. Mirren e ultima în Scoția, cu 17 puncte, la un punct de Dundee FC, ocupanta penultimului loc.

Vezi și: ORLANDO CITY - NEW YORK CITY 2-2 // VIDEO Alexandru Mitriță i-a impresionat pe americani cu o fază GENIALĂ: „Incredibil! A scos 5 adversari din joc cu o singură pasă”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close