INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Stanciu, criticat de un oficial al lui Anderlecht: "A jucat două meciuri bune și opt proaste'!'

Articol de GSP - Publicat miercuri, 16 noiembrie 2016 17:18

Managerul general al celor de la Anderlecht,  Herman Van Holsbeeck, a analizat prestația lui Nicolae Stanciu, la patru luni de la venirea sa în Belgia.

"Îl ador pe Stanciu, însă din cele zece meciuri pe care le-a jucat au fost două bune şi opt proaste, dar lumea îl aplaudă. În calitate de conducător, eu încerc să fiu obiectiv. Eu nu sunt suporter, sunt manager", a declarat Van Holsbeeck.

Van Holsbeeck a vorbit și despre suma ridicată care s-a plătit pentru jucătorul român, transferul lui Stanciu fiind cel mai scump din istoria campionatului belgian:

"Transferul lui nu a fost complicat. Staff-ul îl cunoştea, responsabilii cu transferurile îl considerau de top, toată lumea era de acord să acţionăm. După aceea a trebuit să negociem şi să plătim 7-8 milioane", a mai spus Van Holsbeeck într-un interviu acordat revistei Sport/Foot Magazine.

"E nevoie de puţină răbdare. Se ştie că Stanciu va evolua cu adevărat bine doar după pauza de iarnă. Îi va prinde bine o săptămână de vacanţă în România"
Herman Van Holsbeeck 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
para.para
para.para  •  16 Noiembrie 2016, 20:55

Cand Anderlecht le-a dat la aia cu terenul in cap, 6-1 parca in Europa League si nicusor dadu-se si el primele goluri, tabloidul sporturilor din romanika il ridica in slavi de parca fara golurile lui Anderlecht nu facea tot scor cu descultii aia.

haideusicfr
haideusicfr  •  16 Noiembrie 2016, 20:49

Stanciu e o victima. A lui Becali ,Prodanca si cati or mai fi fost interesati in *afacere*. Mintea lui limitata l-a facut sa creada ca intr-adevar merita banii ,echipa Anderlecht ,faima ,gloria. E departe de adevar, rezultatele sunt pe masura. Imi pare rau pentru el ,va suferi.Nu si excrocii care si-au batut joc de el. Prin comparatie ,trei jucatori ai CFR-ului ( de baza !) Cristian ( transferat la Metz in Franta prima liga!) Davide Petrucci (in Turcia ,campionat peste al nostru ) ,Jakolis (cel mai bun pasator de anul trecut din Liga ! ) au fost trasferati impreuna la mai putin de 1milion de euro!

fangigi
fangigi  •  16 Noiembrie 2016, 20:45

Care doua meciuri bune???

Vezi toate comentariile (15)
Comentează