INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Stanciu, în pericol să piardă locul de titular » Decizia luată de antrenorul lui Anderlecht

Foto: Guliver/GettyImages
Foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat luni, 06 februarie 2017 20:28

Nicolae Stanciu nu a convins în ultimul meci al lui Anderlecht, 0-0 cu Lokeren, iar locul său în echipa de start ar putea fi luat de algerianul Sofiane Hanni. 

Tehnicianul Rene Weiler a preferat un sistem 4-3-3 în ultimele meciuri, însă randamentul dat de mijlocașul român nu a fost cel mai bun.

În partida cu Lokeren, Stanciu a fost înlocuit de Hanni în minutul 66, iar jurnaliștii belgieni susțin că în meciurile următoare tehnicianul Rene Weiler s-ar putea baza în continuare pe Hanni. 

În momentul în care Stanciu a jucat alături de Hanni, românul nu a strălucit, iar Weiler ar putea prefera titularizarea lui Hanni, care a purtat și banderola de căpitan la Anderlecht la finalul anului trecut.

După revenirea de la Cupa Africii, alegrianul nu a jucat niciodată ca titular, iar după meciul cu Lokeren a avut un mesaj clar: "Voi face tot ce pot pentru a-mi recupera locul în primul XI!"

Anderlecht se află pe locul al doilea în Belgia, la trei puncte în spatele lui FC Brugge.

7 goluri
a marcat Stanciu pentru Anderlecht în campionatul belgian și Europa League

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
utraian
utraian  •  07 Februarie 2017, 00:07

Asta e de-ala care merge la Cotroceni cu "Jos mainile DUPA Guvern". Babalaii societatii, iertati-i!

utraian
utraian  •  07 Februarie 2017, 00:06

Hop si prostea pe net....

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  06 Februarie 2017, 22:56

...stanciu ...nu i bun de nimik ....

Vezi toate comentariile (3)
Comentează