INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ANDERLECHT

Stanciu, pariul jurnaliștilor belgieni: "Va demara în trombă în noul sezon"

FOTO: Guliver / Getty Images
FOTO: Guliver / Getty Images

Articol de GSP - Publicat joi, 20 iulie 2017 15:30

Cu doar câteva zile înainte de startul noului sezon, Nicolae Stanciu, mijlocașul celor de la Anderlecht, a fost lăudat în presa din Belgia.

În opinia jurnaliștilor, românul e capabil să facă un sezon mare pentru Anderlecht și să confirme statutul de cel mai scump transfer din istoria campionatului.

"Stanciu este în formă. El a atins un anumit nivel. Este în prezent deasupra lotului şi a decis să-şi asume responsabilităţi.

Se pregăteşte de un început bun de sezon şi intenţionează să demareze în trombă", a scris publicația belgiană La Derniere Heure.

Începând cu sezonul viitor, Nicolae Stanciu va evolua cu numărul zece la Anderlecht, până acum purtând tricoul cu numărul 73.

8 goluri
în 38 de meciuri a reușit Stanciu pentru Anderlecht, în toate competițiile 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează