INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Stanciu, reacție CATEGORICĂ pe site-ul Spartei: "N-aș fi refuzat oferta asta, dar nu m-au lăsat să plec"

Articol de GSP - Publicat vineri, 04 ianuarie 2019 19:48

Nicolae Stanciu (25 de ani) ar fi putut pleca de la Sparta Praga în această iarnă. Mijlocașul a avut o ofertă concretă, foarte bună pentru el, însă clubul n-a fost de acord. 

"Am avut o ofertă de transfer în jurul Crăciunului. A fost una foarte interesantă pentru mine, a fost acel gen de ofertă pe care, din punctul meu de vedere, nu aş fi refuzat-o.

Sparta a decis să nu mă lase să plec pentru că oferta nu a fost ceea ce clubul îşi dorea. Respect decizia asta şi rămân jucătorul Spartei.

Faptul că am luat în calcul să plec, nu înseamnă că nu am fost sincer la interviurile din toamnă. Nu știam atunci că această ofertă va veni, nici nu m-am gândit la asta", a zis Stanciu într-o scrisoare pe site-ul clubului.

Cel mai probabil este vorba despre oferta de 8 milioane de euro din țările arabe, de care chiar impresarul fotbalistului a vorbit. 

CITEȘTE ȘI:

Ofertă uriașă pentru Nicolae Stanciu: "Dau 8 milioane pe el" » Cât vrea Sparta Praga

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează