INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  CUPA CEHIEI

Stanciu și Chipciu au ratat două penalty-uri pentru Sparta în același meci! Primul e la al doilea meci în care o comite

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 noiembrie 2018 19:41

Sparta Praga s-a calificat greu în sferturile de finală din Cupa Cehiei. A trecut greu de Opava, formație aflată pe locul 9 în prima ligă.

Meciul a fost decis după loviturile de departajare. La capătul celor 120 de minute scorul a fost egal, 0-0. Sparta s-a impus la penalty-uri, scor 4-3.

A fost nevoie de câte 6 lovituri de fiecare echipă pentru a se stabili învingătoarea. Sparta a ratat două lovituri de la 11 metri.

Ambele au purtat semnăturile fotbaliștilor români, Nicolae Stanciu, care a executat primul și Alex Chipciu, al 3-lea executant.

E al 2-lea meci la rând în care Nicolae Stanciu ratează penalty pentru Sparta Praga. S-a întâmplat și la meciul de campionat cu Jablonec, terminat tot la egalitate, 0-0.

4 goluri și 7 pase decisive a reușit Stanciu în 15 meciuri jucate la Sparta în acest sezon

15 meciuria jucat Chipciu în acest sezon, în campionat. A marcat un gol și a oferit două pase decisive

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (11)
haideusicfr
haideusicfr  •  29 Noiembrie 2018, 11:14

Chipciu ca el dar Stanciu e pe nicaieri.Joaca cu capul in pamant , e incet ,egoist .In plus rateaza 11 metri importante. Sa ne amintim de meciul cu Muntenegru....Imi amintesc pe cand juca in Belgia executa cornerele.Ridica cuminte manuta in sus si centra .In rest nu-mi aduc aminte sa fi jucat vreu meci bun.

fibra
fibra  •  29 Noiembrie 2018, 09:24

Pai nu dadea 20 mil. Milan pe Stanciu ? 90% stiri inventate, minciuni sfruntate.

talpan_terminator
talpan_terminator  •  29 Noiembrie 2018, 07:57
Postat de dinamo_fan pe 28 Noiembrie 2018, 20:51

astia sunt liderii actualei generatii de rebuturi, un fel de chiori in tara orbilor.

Asa e... vai de noi am ajuns... De cand a intrat prostul de Gigi in fotbal, s-a dus naibii tot la nivel de prima reprezentativa.. Nimenii astia Chipciu si Stanciu (care erau huiduiti chiar si de proprii suporteri) au ajuns marile 'vedete' ale lotului national. TRIST!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează