STRANIERI  ·  SPARTA - SLAVIA 3-3

Stanciu, supărat după ce a înscris două goluri și a avut 3-0 la pauză: ”Ne pierdem concentrarea. Jucăm mereu slab în repriza a doua”

FOTO: Facebook @Sparta Praga
FOTO: Facebook @Sparta Praga

Articol de - Publicat duminica, 18 martie 2018 11:23

Al 4-lea egal la rând al Spartei lui Stanciu, Niță și Vătăjelu, scor 3-3 contra celor de la Slavia Praga, l-a nemulțumit pe mijlocașul naționalei: ”Nu sunt fericit, chiar dacă am înscris. Nu știu ce se întâmplă cu noi, nu mai suntem agresivi”.

De când a venit la Praga, Stanciu nu are decât o victorie. Atunci, la 2-0 cu Liberec, pe 18 februarie, la debut. După aceea, patru etape consecutive, Sparta a făcut doar egaluri. A avansat ca o furnică, un punct pe meci, și e acum pe locul 6, în afara cupelor europene. Degeaba a fost concediat Stramaccioni. Hapal, noul antrenor, nu a schimbat nimic.

Sâmbătă, după 3-0 la pauză în derbyul cu Slavia, a primit trei goluri în repriza a doua. Și decarul vișiniilor era supărat la zona mixtă, deși marcase două goluri și provocase autogolul de 2-0.

"Nu sunt fericit, chiar dacă am înscris. Am condus cu 3-0 și totuși încheiem meciul triști, pentru că realizăm că ar fi trebuit să jucăm mai bine", s-a plâns Stanciu. "Nu știu ce se întâmplă cu noi. Jucăm mereu slab după pauză. Nu mai suntem agresivi, ne pierdem concentrarea". 

"Nu e normal să ai 3-0 și să fii egalat. Vremea nu poate fi o scuză, și adversarii au jucat în aceleași condiții" Nicolae Stanciu


"Slavia putea înscrie un gol, dar la 3-1 trebuia să reacționăm. Să marcăm noi, nu să ne predăm și să mai primim unul"
Nicolae Stanciu, mijlocaș Sparta PragaAnunțul momentului despre Gregorian Bivolaru, liderul MISA. Multe cursante ar fi fost supuse unor obiceiuri șocante
Libertatea
Comentarii (1)
tristan  •  18 Martie 2018, 12:40

stanciu a jucat bine, Nita mi se pare mie sau a facut un meci mai slab..?pozitionarea si reactia lui ,la cel putin unu sau doua goluri , cam lasa de dorit..parerea mea..

Vezi toate comentariile (1 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:30 Documentar, Il Luce
Episodul 9 - Dinamo-Steaua, meciul generalilor
TVR 1
18:00 Fotbal, La Liga
Celta Vigo - Betis
Digi 2, Telekom 4, Look Sport 3
18:15 Fotbal, Serie A
Juventus - Torino
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:00 Fotbal, Liga 1
FCSB - Botoșani
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
20:30 Fotbal, Serie A
Sassuolo - Lecce
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
20:30 Fotbal, La Liga
Valladolid - Alaves
Digi 4
22:45 Fotbal, Serie A
Lazio - Milan
Digi 1, Telekom 1, Look Plus
23:00 Fotbal, Serie A
Granada - Valencia
Digi 2, Telekom 2, Look Sport
Program TV complet

Liga 1