INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

Ultimele detalii despre transferul lui Nicolae Stanciu: „Da, discuțiile sunt reale”

Președintele Slaviei a vorbit despre transferul lui Stanciu la Galatasaray
Foto:GettyImages
Președintele Slaviei a vorbit despre transferul lui Stanciu la Galatasaray Foto:GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 13 iulie 2021 18:47 / Actualizat marti, 13 iulie 2021 19:16

Nicolae Stanciu (28 de ani) ar putea părăsi Cehia în această vară. Una dintre cele mai interesate echipe de mijlocașul român este Galatasaray.

După ce în ultimele săptămâni presa din Turcia îl dădea ca și transferat pe Stanciu la Galatasaray, președintele Slaviei Praga, Jaroslav Tvrdik a dezmințit transferul acestuia. 

„Cluburile au dreptul să facă oferte pentru jucătorii noștri, dar mereu trebuie să fie o ofertă interesantă atât pentru Slavia, cât și pentru jucător.Am vorbit cu președintele lui Galatasaray la cererea sa, dar nu am ajuns la un acord, iar în astfel de situații este obligatoriu să existe și un consens între conducere și antrenor", a spus Jaroslav Tvrdik pe Twitter.

16goluri și 8 pase de gol a reușit Stanciu pentru Slavia în sezonul trecut

Presa turcă anunță că Stanciu s-a înțeles cu clubul

Potrivit Millyet, Stanciu a ajuns la o înțelegere cu Galatasaray. Jucătorul de 28 de ani ar urma să încaseze 1,5 milioane de euro pe sezon, plus alte bonusuri. „Lăsați-mă să plec!”, le-ar fi transmis Nicolae Stanciu celor de la Slavia, după ce s-ar fi înțeles la salariu.

Întrebat de viitoarele transferuri ale clubului, antrenorul Fatih Terim a ținut să-i liniștească pe fanii echipei: „Fanii lui Galatasaray trebuie să fie liniștiți, nu există motive de îngrijorare. Unele transferuri se parafează mai târziu, așa se întâmplă de obicei.

 Arătați-mi un sezon când am făcut transferuri rapid, că eu nu-mi aduc aminte”

Stanciu a fost adus la Slavia pentru 4 milioane de euro

Nicolae Stanciu joacă la Slavia Praga din 2019, când gruparea din Capitala Cehiei l-a transferat de la Al Ahli, pentru 4 milioane de euro. 

În cariera sa, Stanciu a jucat pentru Unirea Alba Iulia, FC Vaslui, FCSB, Anderlecht, Sparta Praga, Al Ahli şi Slavia Praga.

Citește alte știri despre fotbalul internațional:

Transfer pentru Atletico » Madrilenii au adus un mijlocaș proaspăt câștigător al Copei America

Messi, gest de mare campion după victoria cu Brazilia » Ce i-a interzis unui coleg să scandeze: „Nu, nu!”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 Iulie 2021, 16:56

Si salariul lui conteaza...nu doar orasul si echipa ! Hai Romania. Stanciu putea merge la Tokyo !

gogoas
gogoas  •  13 Iulie 2021, 19:50

Liru liru

ovidiu1
ovidiu1  •  13 Iulie 2021, 18:49

Mai bine in Cehia, sunt mai seriosi.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează