INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ștefan Radu a dezvăluit în presa italiană ce decizie a luat în legătură cu revenirea la națională!

Ștefan Radu s-a refăcut după leziunea musculară și e gata să reintre la Lazio FOTO Guliver/GettyImages
Ștefan Radu s-a refăcut după leziunea musculară și e gata să reintre la Lazio FOTO Guliver/GettyImages

Articol de - Publicat joi, 30 noiembrie 2017 20:05

Ștefan Radu a declarat presei italiene: "Decizia e luată". Fundașul în vârstă de 31 de ani negociază prelungirea contractului cu Lazio până în 2022.

Degeaba a bătut drumul Cosmin Contra până la Roma. La fel ca președintele FRF, în trecut, selecționerul a fost refuzat de Ștefan Radu, care vrea să joace doar la Lazio în acest final de carieră.

Va rămâne la club și după retragere

Prezent la decernarea premiilor biancoceleste, unde a fost recompensat pentru atașamentul față de club dovedit în mai multe rânduri (este veteranul echipei, de 10 ani pe "Olimpico"), apărătorul în vârstă de 31 de ani a anunțat: "Nu mă întorc la «națională». Decizia e luată".

Radu se dedică total grupării laziale. A început deja negocierile pentru prelungirea contractului. Actualul acord expiră pe 30 iunie 2020 și intenționează să semneze până în 2022. Ar fi o legătură pe viață! Iar după retragere, va rămâne la club, în stafful tehnic sau administrativ.

"Ori câștigați trofeul, ori plecați toți!"

"Accidentările mi-au afectat randamentul, dar mă simt bine, datorită acestui grup puternic", a mai spus fundașul, încheind: "Nu voi uita niciodată ziua de 26 mai 2013, când am cucerit Cupa ce va rămâne în istorie, în fața Romei. Cu o săptămână înainte, ultrașii ne-au avertizat: «Ori câștigați trofeul, ori plecați toți!». Și am învins".

"Am crescut în România în galeria lui Dinamo și îmi place să sărbătoresc victoriile cu fanii"
Ștefan Radu, fundaș Lazio

"Îmi voi încheia cariera la Lazio. Mai am peste doi ani de contract și mă înțeleg foarte bine cu antrenorul Inzaghi și cu cei din stafful său"
Ștefan Radu, fundaș Lazio

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (32)
calinescu_
calinescu_  •  01 Decembrie 2017, 10:43

STEFAN RADU , MAXIM , MOTI , SAPUNARU , GABI MURESAN SAU FLORESCU AU FOST MARGINALIZATI LA NATIONALA DE STELISTI ....!!!!! ACOLO AU LOC NUMAI CEI CARE TREBUIE SA LE CREASCA COTA ...........!!!!!!! PUTEAU FI NATURALIZATI UN CADU SAU UN ERIK .....!!!!!! DAR ATUNCI NU-L MAI PUTEAU VINDE PE CHIRICHES , PE GARDOS SAU PE STANCIU .....!!!!!!!! NATIONALA ESTE DOAR O AFACERE PERSONALA .....!!!!!

142217993051507
Lucian Postelnicu  •  01 Decembrie 2017, 09:19
Postat de Criss Criss pe 01 Decembrie 2017, 06:34

Ce se tot roagă de fraierul ăsta de Radu,parcă ar fi Messi.Avem fotbalişti peste ăsta cu mult.Să joci la națională e o onoare,iar el va rămâne în continuare un macaronar.

Da mare onoare!!Daca FRF/NAtionala iti cere 50 de Euro pe luna ii dai ??ce intrebare proasta!sigur ii dai k ai onoare.

499700600237659
Criss Criss  •  01 Decembrie 2017, 06:34

Ce se tot roagă de fraierul ăsta de Radu,parcă ar fi Messi.Avem fotbalişti peste ăsta cu mult.Să joci la națională e o onoare,iar el va rămâne în continuare un macaronar.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează