INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ștefan Radu, amenințat cu Martin Hinteregger! Austriacul e vizat de Lazio să-i ia locul românului

Ștefan Radu
Ștefan Radu

Articol de - Publicat duminica, 30 iunie 2019 12:51

Pentru a-l forţa pe Ștefan Radu să plece, Lazio încearcă să-l aducă de la Frankfurt pe Martin Hinteregger, stoper stânga de 26 de ani, cotat la 12 milioane. Românul vrea să continue însă, refuzând toate ofertele primite.

Continuă războiul rece dintre Lazio şi Ştefan Radu. Preşedintele Lotito vrea să scape de el după 11 sezoane şi jumătate şi, pentru a-l constrânge să se transfere în această vară, fără nicio pretenţie financiară, încearcă să cumpere cât mai rapid un înlocuitor. Presa din capitala Italiei susţine că biancocelestii au pus ochii pe un stoper stânga de la Eintracht Frankfurt. Martin Hinteregger, 26 de ani, titular la semifinalista Europa League. Internaţionalul austriac e cu şase ani mai tânăr ca fundaşul român, dar cota lui e mare, 12 milioane de euro!

Se bate pentru post

Concurenţa nu l-a speriat niciodată şi nici nu-l convinge pe Radu să renunţe. Mai are contract până în 2021 şi vrea să rămână pentru a dovedi că nu merită să fie rezervă sau în afara lotului, cum a reuşit în stagiunea trecută, când la fel se anunţa trecerea lui pe linie moartă. "De aceea a şi spus «No, grazie!» tuturor ofertelor primite de la Napoli, Fenerbahce şi, ultima pe listă, Parma, care insistă să-l transfere, în ciuda salariului de 1,5 milioane", confirmă lalaziosiamonoi.it, citând Radio Sei. Se anunţă o lungă vară fierbinte pentru Ştefan.

41de meciuri şi 4 goluri are Martin Hinteregger la Eintracht în sezonul trecut. Ştefan Radu a bifat doar 33 de partide pentru Lazio, cu o pasă decisivă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1940413489339394
Gheorghita Hirseu  •  30 Iunie 2019, 17:23

Radu...vino la Roma ! Asa ai rompe coglioni a tutti!!! Eu tin cu....,Craiova,dar tu esti un profesionist!!!! Hai la Roma....si vei rîde de toți !!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează