INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Ștefan Radu, negocieri intense pentru transferul carierei! Simone Inzaghi îl vrea la Inter

Simone Inzaghi îl vrea pe Ștefan Radu la Inter (foto: Imago)
Simone Inzaghi îl vrea pe Ștefan Radu la Inter (foto: Imago)

Articol de GSP - Publicat sambata, 12 iunie 2021 16:21 / Actualizat sambata, 12 iunie 2021 16:46

Ștefan Radu, 34 de ani, ar putea juca din sezonul viitor la Inter. Noul antrenor al nerrazurilor, Simone Inzaghi, îl dorește sub comanda sa, după buna colaborare avută cu românul la Lazio.

Venirea lui Sarri pe banca lui Lazio este o veste rea pentru Șefan Radu, aflat la final de contract, pentru că Sarri va trece la sistemul cu 4 apărători. Românul își va pierde locul de titular, obișnuit să evolueze într-un modul de trei ca stoper stânga.

Radu ar putea prinde însă transferul carierei la 34 de ani! E dorit de Simone Inzaghi la Inter. 

Simone Inzaghi îl vrea pe Ștefan Radu la Inter

Jurnalistul Sky Sport Italia, Gianluca di Marzio, anunță: „Directorul sportiv al campioanei din Serie A, Piero Ausilio, se află la Roma pentru discuții cu reprezentanții lui Ștefan Radu. 

Românul e un fotbalist cu care Inzaghi are o relație foarte bună. Fundașul se apropie de finalul contractului cu Lazio și există contacte serioase între el și Inter. Un fotbalist pe care poți conta atât pe teren, cât și în vestiar. E văzut ca o variantă de backup pentru Alessandro Bastoni (22 de ani) în centrul defensivei cu 3 fundași”.

Lazio i-a propus lui Ștefan Radu o prelungire a contractului pe un an, dar fotbalistul român își dorește o înțelegere pe două sezoane.

Ștefan Radu deține recordul de meciuri jucate la Lazio, 412!

6 trofeea cucerit Ștefan Radu în 13 ani la Lazio: 3 Cupe și 3 Supercupe ale Italiei

Maurizio Sarri (62 de ani) a fost numit oficial, pe 6 iunie, succesorul lui Simone Inzaghi pe banca tehnică a lui Lazio.

Acesta a semnat un acord până în 2023, cu opțiune pentru al treilea sezon, și va avea un salariu de trei milioane de euro plus unu dacă îndeplinește bonusuri de performanță.

Ștefan Radu a fost împrumutat de Dinamo la Lazio în ianuarie 2008, în schimbul sumei de 1 milion de euro. În iunie 2008, italienii l-au transferat definitiv, plătind încă 3.5 milioane de euro.

EXCLUSIV Dezvăluire incredibilă făcută de Borcea: "Hai să vă spun eu cum l-am vândut pe Ștefan Radu! Giovanni a cerut un fax de 5 milioane de la AS Roma!"

Citește și alte articole:

Dorin Rotariu negociază cu o echipă importantă! Unchiul său, Iosif Rotariu, a făcut anunțul: „Este vorba despre o echipă din cupele europene”

Primul jucător de la Real Madrid la care Carlo Ancelotti vrea să renunțe » Este dorit de granzii din Serie A!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
tristan
tristan  •  12 Iunie 2021, 21:30

Who cares?

marcel1974
marcel1974  •  12 Iunie 2021, 18:07

La 34 de ani esti cam gata.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează