INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

Ștefan Radu a semnat! Comunicatul oficial

Ștefan Radu // FOTO: Imago
Ștefan Radu // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 19 august 2021 22:33 / Actualizat joi, 19 august 2021 22:37

Ștefan Radu (34 de ani) și-a prelungit contractul cu Lazio pentru încă un sezon. Fundașului îi expirase în această vară fosta înțelegere cu romanii.

„Lazio anunță că a prelungit contractul fotbalistului Ștefan Radu pentru încă un sezon”, au comunicat oficial italienii.

Ștefan Radu continuă la Lazio

Radu a fost dorit în această vară și de Inter, unde ar fi colaborat cu fostul său antrenor de la Lazio, Simone Inzaghi.

„Este un exemplu! Nu cred că un alt jucător aflat în locul său ar fi făcut aceeași alegere”, a spus Matteo Materazzi, fratele lui Marco Materazzi, legendă a fotbalului italian, pentru Corriere dello Sport.

Conform presei din Italia, Radu va avea un salariu mai mic față de 1,5 milioane de euro pe an, suma pe care o încasa până acum în Peninsulă.

2.000.000 de euroe cota lui Ștefan Radu, potrivit Transfermarkt

Ștefan Radu a fost împrumutat de Dinamo la Lazio în ianuarie 2008, în schimbul sumei de 1 milion de euro. În iunie 2008, italienii l-au transferat definitiv, plătind încă 3.5 milioane de euro.

6 trofeea cucerit Ștefan Radu cu Lazio: 3 Cupe și 3 Supercupe

Ștefan Radu este jucătorul cu cele mai multe meciuri din istoria lui Lazio, după ce a depășit recordul deținut de Giuseppe Favalli. Acesta a strâns 412 partide pentru romani în 13 ani petrecuți pe Olimpico.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Benzema semnează! Clauză URIAȘĂ de reziliere: „Urmează anunțul oficial”

Dezvăluiri tulburătoare despre jucătoarele de fotbal din Afganistan: „Abandonate, blocate în casă, speriate!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
portardelegenda
portardelegenda  •  20 August 2021, 12:58
Postat de maninblack08 pe 20 August 2021, 09:47

Iar scrieti de acest strain care a refuzat sa fie roman. Pur si simplu nu ne intereseaza. Din punctul meu de vedere sa joace la Lazio sau la alta echipa pana in 2035. Tot nu cred ca intereseaza pe cineva.

Pai omul a venit si l au pus ai nostri pe banca de rezerve ca trebuia vopsit unu cu vopsea ,,tricolora" si ,,ambalat " pentru export ca deh ,,vopsitoria" nationala are prioritatile ei . Baiatu s-a prins repede care -i treaba si ne-a spus tutor ,,ciao" asa cum era si normal . Deci mai usor cu parerile nationaliste

gago747
gago747  •  20 August 2021, 09:54
Postat de elgabri pe 19 August 2021, 22:41

Nemuritorul Radu ;))

Doar un singur Radu poate să rămână! o ă vină Andrei Radu și Ionuț Radu cu cîte o sabie, să se bată parte-n parte. Și cine învinge, ca el să pățească! :)

maninblack08
maninblack08  •  20 August 2021, 09:47

Iar scrieti de acest strain care a refuzat sa fie roman. Pur si simplu nu ne intereseaza. Din punctul meu de vedere sa joace la Lazio sau la alta echipa pana in 2035. Tot nu cred ca intereseaza pe cineva.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează