INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  SERIE A

Ștefan Radu, implicat într-un scandal de proporții: „Le-am cerut deja avocaților să mă apere”

Ștefan Radu (34 de ani) a fost implicat într-un scandal major în Italia, în urma unor declarații făcute de impresarul său, Vincenzo Morabito.
Ștefan Radu (34 de ani) a fost implicat într-un scandal major în Italia, în urma unor declarații făcute de impresarul său, Vincenzo Morabito.

Articol de GSP - Publicat marti, 08 iunie 2021 19:20 / Actualizat marti, 08 iunie 2021 19:48

Ștefan Radu (34 de ani) a fost implicat într-un scandal major în Italia, în urma unor declarații făcute de impresarul său, Vincenzo Morabito.

Vincenzo Morabito, impresarul fundașului român, a fost surprins ironizându-l pe kosovarul Vedat Muriqi: „Ștefan Radu mi-a spus că l-ar putea marca pe Muriqi și încălțat cu o pereche de papuci. Atât de slab e la antrenamente”. 

Ștefan Radu: „Acest lucru îmi afectează grav imaginea”

Ștefan Radu a oferit astăzi replica, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al lui Lazio.

„Vreau să dezmint cu fermitatea comentariile făcute de Vincenzo Morabito, în timpul programului Report, conform cărora aș fi discreditat calitatea fotbalistică a colegului meu Vedat Muriqi. Nu obișnuiesc să mă comport așa, iar asta îmi afectează grav reputație. 

Din această cauză, le-am cerut deja avocaților să îmi apere imaginea profesională în toate instanțele posibile”, a transmis Ștefan Radu. 

Ștefan Radu, legendă la Roma

Ștefan Radu este fotbalistul cu cele mai multe meciuri jucate în tricoul lui Lazio, în toate timpurile.

  1. Ștefan Radu - 412 meciuri
  2. Giuseppe Favalli - 401 
  3. Giuseppe Wilson - 394
  4. Paolo Negro - 376

Citește și alte știri din fotbalul european:

VIDEO Impresarul Pietro Chiodi, surprins la sediul lui AC Milan » Două posibile piste: Tătărușanu și Răzvan Marin

Edi Iordănescu, dorit în Ligue 1? Ar fi lovitura carierei pentru antrenor

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
coco1987
coco1987  •  08 Iunie 2021, 23:28

Aoleu, perfectul Radu Stefan e in mijlocul unui scandal? El, imaculat fiind, acest sfant, acest individ care este atat de pur care nu se coboara la nivelul de a veni la echipa nationala a tarii sale? Nu...sunt convins ca nu a zis el asta. Doar e baiat de caracter, nu? Numai bun de pus la rana. Genul care ar fi venit la nationala daca ar fi fost fotbalist in perioada generatiei de Aur si pe jos, si in patru labe, dar care, nascandu-se intr-o generatie pe care a mirosit-o ca nu o sa aiba cine stie ce rezultate, s-a dat la o parte, el fiind alaturi doar la bine, nu si la greu, fiindca, dupa cum vedeti, are o reputatie de aparat. Aa, si ca sa fim clari. El ar fi venit la nationala daca juca in perioada generatiei de aur, insa neinvitat, ca nu l-ar fi chemat nimeni. La ce fundasi erau acolo, atat centrali cat si lateral stanga, Stefan Radu si-ar fi construit probabil , in cel mai bun caz, reputatia de stergator/lustruitor de ghete ale acelor sportivi care, pe langa valoarea fotbalistica incontestabila mai detineau ceva : suflet pentru tara lor.

fotbal7
fotbal7  •  08 Iunie 2021, 22:03
Postat de talpaiadului pe 08 Iunie 2021, 20:58

Urat din partea impresarului, foarte urat. Chiar daca jucatorul a scapat o barfa cand vorbea cu tine, sa vii la televizor si sa o reproduci e un gest de cea mai joasa speta.

Foarte urât!

reteleanu
reteleanu  •  08 Iunie 2021, 21:22

iti cam tremura mana si gramatica nesigura cand te iei de mine, este? :)))

Vezi toate comentariile (8)
Comentează