INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  LAZIO

FOTO Se lasă de fotbal pentru culturism? » Ștefan Radu, transformare fizică impresionantă

Ștefan Radu (36 de ani) și-a anunțat retragerea la finalul acestui sezon, dar fundașul lui Lazio se menține într-o formă fizică extraordinară. +37   FOTO
Ștefan Radu (36 de ani) și-a anunțat retragerea la finalul acestui sezon, dar fundașul lui Lazio se menține într-o formă fizică extraordinară.

Articol de - Publicat miercuri, 19 aprilie 2023 18:45 / Actualizat miercuri, 19 aprilie 2023 19:45

Ștefan Radu (36 de ani) și-a anunțat retragerea la finalul acestui sezon, dar fundașul lui Lazio se menține într-o formă fizică extraordinară.

Radu a anunțat că nu va mai continua la Lazio, urmând să renunțe la cariera de jucător. Din vară, ar putea lua în calcul concursurile de fitness. 

Într-o imagine recentă cu fundașul român realizată în sala de forță a clubului italian, Radu apare într-o postură impresionantă. Mușchii picioarelor s-au dezvoltat bine datorită meseriei, dar surprinde câtă masă musculară a acumulat fostul internațional pe trenul superior.

GALERIE FOTO. Ștefan Radu, transformare fizică impresionantă

Ștefan Radu, cinând alături de prieteni la Munchen / Sursă foto: Instagram@ Robert Văduva
Ștefan Radu, pe aeroport, la plecarea spre Germania / Sursă foto: Instagram
+33 FOTO

Radu s-a preocupat de fizicul lui în special în ultimii ani, așa cum demonstrează o poză cu el din vara trecută, de la vizita medicală (vezi imaginea în galeria foto de mai sus). În cea mai mare parte a carierei, fostul stoper al lui Dinamo era fit, însă nu excela neapărat la capitolul musculatură.

GALERIE FOTO. Alți fotbaliști care au impresionat prin transformarea fizică

Fernando Torres
Fernando Torres
Fernando Torres
Robert Lewandowski
Nani
+4 FOTO

Ștefan Radu se retrage de la Lazio

Din 2008 la Lazio, Ștefan Radu preciza înainte de startul actualei stagiune că este decis să agațe ghetele în cui.

Vă spun, în proporție de 99% mă voi retrage la finalul acestui sezon. Încă e devreme, dar vreau să le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat posibilitatea să-mi termin cariera aici.

Nu cred că sunt șanse ca eu să mai joc și în sezonul următor, am luat această decizie. Vreau să mă distrez în acest an și să câștig un trofeu alături de Lazio. La finalul sezonului mă voi gândi la viitor, acum nu știu ce voi face după retragere”, declara Radu în iulie 2022.

Radu deține recordul pentru cele mai multe apariții în tricoul lui Lazio, 426. În cariera sa din Italia, Radu a marcat de 8 ori pentru Lazio și a reușit 21 de assisturi. A câștigat 6 trofee, 3 Cupe și 3 Supercupe.

2 meciuria bifat Radu pentru Lazio în actuala stagiune (67 de minute), ambele în Europa League

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Pe „modelul Haaland” » Bellingham le-a blocat toate planurile șefilor lui Dortmund pentru sezonul viitor
BORUSSIA DORTMUND
Pe „modelul Haaland” » Bellingham le-a blocat toate planurile șefilor lui Dortmund pentru sezonul viitor
Magic Mike Maignan, despre obiectivul stagiunii: „Important nu e să câștig Liga Campionilor, ci s-o fac mândră pe mama”
Napoli - AC Milan 1-1
Magic Mike Maignan, despre obiectivul stagiunii: „Important nu e să câștig Liga Campionilor, ci s-o fac mândră pe mama”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (21)
cynick
cynick  •  18 Mai 2023, 00:18
Postat de tristan pe 20 Aprilie 2023, 07:36

Însoară te cu el daca l adimiri așa mult...Pt mine un fotbalist care refuza națională propriei țări e un caracter zero.El nu joacă pt FRF ci pt țara lui și conaționalii lui.Restul sub povesti vânătorești .Mă interesează cariera lui la Lazio la fel de mult cum îl interesează pe el ce am mâncat eu ieri.

Pai vad ca raspunzi de zor pe-aici, deci te intereseaza tare…

brera30
brera30  •  20 Aprilie 2023, 17:24
Postat de 1907campionii pe 20 Aprilie 2023, 03:40

ai dreptate cu ce zici tu acolo, dar uiti de ceva esential ce anuleaza tot ce ai zis tu acolo, e un tradator de tara, deci un 0 barat

E plina tara asta de naționaliști ca tine, ce sa spun. De aia sunt unde suntem: mistocareala, manele, cumetrii, aranjamente, criticam tot, le știm pe toate, campionat foarte slab, sunt mai multe de spus....A fost alegerea lui, foarte bine a făcut. Sa ii respectam alegerea, eu la fel făceam. A fost batjocorit în ultimul hal, de aceea a preferata sa se retragă de la naționala și este foarte apreciat în Italia, despre ce vorbim.

tristan
tristan  •  20 Aprilie 2023, 11:59
Postat de bl0catu pe 20 Aprilie 2023, 10:47

a refuzat nationala tarii sale sau vopsitoria lui nea jiji si a verilor? ca nu e totuna! sa vin sa ce? sa ii vad pe culeafa si pe puflene, jucatori de doi lei convocati ca urla jiji sau dzica? lasa nene,sa ii vopseasca ei fara mine! restul, cum ziceai, sunt povesti!

Ce să ți spun ce mare mare jucător e Radu...Cum dom le sa joace el cu oricine la națională ,un băiat atât de educat și cu o glezna așa de fina ...hai mă lași...?

Vezi toate comentariile (21)
Comentează