INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STRANIERI

EXCLUSIV Cu ce l-a cucerit Steven Gerrard pe Ianis Hagi: „Asta m-a surprins și mi-a plăcut cel mai mult!” + Cum se aseamănă cu Gică Hagi

Articol de - Publicat luni, 08 noiembrie 2021 15:07 / Actualizat luni, 08 noiembrie 2021 20:05

Ianis Hagi (23 ani) traversează una dintre cele mai bune perioade în tricoul lui Rangers, iar evoluțiile sale sunt apreciate atât de fanii campioanei Scoției, cât și de antrenorul Steven Gerrard. Internaționalul român a recunoscut că are o relație specială cu fosta legendă a lui Liverpool.

Într-un interviu acordat pentru Gazeta Sporturilor, Ianis Hagi a vorbit despre modul în care l-a impresionat Steven Gerrard și despre asemănarea dintre antrenorul lui Rangers și Gică Hagi.

Cu ce l-a cucerit Steven Gerrard pe Ianis Hagi

„Ce mi-a plăcut cel mai mult la Steven Gerrard e că am descoperit anumite similarități între el și tata, ca mentalitate. S-a întâmplat ca după meciuri, indiferent dacă făceam egal sau câștigam, Gerrard și tată să aibă același discurs. 

Asta m-a surprins plăcut și mi-a confirmat că am crescut într-un mediu bun și am fost antrenat de un mare jucător și antrenor, aici mă refer la tata. 

Mergând afară și fiind antrenat acum de o legendă a fotbalului (n.r. - Steven Gerrard) mi-a confirmat foarte multe chestii învățate în trecut și sunt foarte fericit”, a spus Ianis Hagi, în exclusivitate pentru Gazeta Sporturilor.

Citește și alte articole: 

EXCLUSIV Partea neștiută a relației dintre Ianis Hagi și Gică Hagi: „Ajungem să discutăm și despre asta! E un tată foarte deschis”

Ianis Hagi, analizat de o legendă: „Dacă avea și viteză, atunci n-ar mai fi purtat tricoul lui Rangers. Chiar îmi pare rău de el”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
dino_zoff_filozof
dino_zoff_filozof  •  11 Noiembrie 2021, 16:49
Postat de ionescugeorge77 pe 08 Noiembrie 2021, 21:05

...astia se lauda in familie ...ta su il vede balon de aur ...asta il compara cu gerrard...pe mediocru de ta su cu care n am batut nicio forta europeana ...

Gheorghe Hagi fotbalist mediocru? Dom'le, dar dumneata chiar te pricepi la fotbal, n-am ce zice... Mai rar asa viziune la un contemporan!

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  08 Noiembrie 2021, 21:05

...astia se lauda in familie ...ta su il vede balon de aur ...asta il compara cu gerrard...pe mediocru de ta su cu care n am batut nicio forta europeana ...

853246084756615
Marcel Popa  •  08 Noiembrie 2021, 19:58

Deocamdată nu a rupt norii ,Gerard ca antrenor, este mic încă. Rangers este o echipa asa și asa.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează