INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Știm salariul lui Alexandru Maxim » Cât va câștiga în 4 luni la Beșiktaș

Articol de - Publicat joi, 16 februarie 2023 10:53 / Actualizat joi, 16 februarie 2023 11:00

Mijlocașul în vârstă de 32 de ani, Alexandru Maxim, va juca la alb-negri până la sfârșitul sezonului, împrumutat de la Gaziantep, și va primi 400.000 de euro.

Mutarea lui Alex Maxim e tot mai aproape de a fi oficializată. Mijlocașul în vârstă de 32 de ani a ajuns miercuri seara la Istanbul și, cel mai probabil, astăzi va deveni jucătorul lui Beșiktaș, după ce va trece și vizita medicală.

Posibile sancțiuni de impact » Barcelona riscă retrogradarea
BARCELONA
Posibile sancțiuni de impact » Barcelona riscă retrogradarea

Opțiune de transfer definitiv pentru Alexandru Maxim

"Tricolorul" va fi cedat de Gaziantep (echipă retrasă din campionat din cauza cutremurelor din Turcia) sub formă de împrumut până la sfârșitul sezonului. Beșiktaș nu va plăti nimic clubului roș-negru și va avea opțiune de transfer definitiv pentru decar.

Potrivit Fotomaç, înțelegerea este totală și cu jucătorul. Maxim va fi plătit cu 400.000 de euro pentru aceste patru luni de contract pe "Vodafone Park", arena "vulturilor".

Alexandru Maxim, 66 de goluri influențate la Gaziantep

Alex are 5 goluri și 10 pase decisive în acest sezon (25 de partide în toate competițiile), influențând 66 de reușite ale lui Gaziantep din ianuarie 2020: 43 de goluri și 23 de assisturi în 115 meciuri jucate în Turcia.

Posibile sancțiuni de impact » Barcelona riscă retrogradarea

Criză la PSG » L'Equipe titrează: „Messi, tot mai tentat să plece” + Tatăl lui, direct la Barcelona după căderea negocierilor

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează