INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  REPULICA MOLDOVA

Stoican dă ora exactă acum în Moldova! Parcurs perfect cu Zimbru Chişinău

Articol de - Publicat luni, 15 august 2016 16:28

Zimbru Chișinău și-a menținut poziția de lider în prima ligă a Moldovei și după etapa a patra.

Formația condusă de Flavius Stoican a învins duminică seară pe Speranța Nisporeni, 2-0, și a rămas prima în clasament cu un golaveraj categoric, 6-0.

Zimbru va avea în weekend, sâmbătă mai exact, derby-ul țării, cu Șerif Tiraspol, în deplasare. Antrenorul este mulțumit de parcursul de până acum al echipei și are așteptări la fel de mari din confruntarea cu campioana Moldovei.

"Meritul este, în principal, al echipei. Grupul începe să fie tot mai solid, iar de aici sunt și așteptări că putem construi ceva util pentru viitor. Am spus-o și-o repet: Zimbru poate să facă un sezon memorabil, dar pentru aceasta e nevoie de concentrare, iar jucătorii să înțeleagă că trebuie să aibă mentalitatea că victoriile aduc victorii doar cu muncă.

Am ridicat nivelul, este în regulă, însă ca să ne menținem trebuie să continuăm să ne pregătim și să muncim poate mai mult. Cu cât vom fi sus mai multe etape, cu atât va crește și presiunea și dorința celorlalți de a ne învinge. Cu Șerif avem oportunitatea să arătăm că am clădit ceva ce poate fi durabil, nu un castel de nisip", a spus antrenorul pentru GSP.RO.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
submarina
submarina  •  15 August 2016, 18:26

In urmatoarea etapa il asteapta cel mai serios examen de pana acum, separatistii din tiraspol. Si deoarece condamn separatismul din intreaga lume, sper sa-i calce in picioare.

ralffy_mr
ralffy_mr  •  15 August 2016, 18:19

Bvo Stoican...tu vei demonstra ca FCSB se poate refuza... si poti avea cariera internationala si fara oier!! :)

Vezi toate comentariile (2)
Comentează