INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ZIMBRU

Stoican lansează fotbaliști de viitor la Chișinău » Presa din Moldova impresionată de găselnița românului

Articol de - Publicat luni, 18 iulie 2016 17:22

Flavius Stoican a captat atenția la Chișinău, iar suporterii Zimbrului speră ca formația să producă surpriza în preliminariile Europa League, după 2-2 acasă cu Osmanlispor.

Presa din Moldova îl laudă pe ex-dinamovist pentru prestația formației în cupele europene, Zimbru eliminând în turul anterior pe georgienii de la Chikhura, dar și pentru promovarea unor fotbaliști printre care și tânărul de 20 de ani, Veaceslav Zagaevschi, acesta marcând contra formației lui Raul Rusescu.

"Stoican i-a schimbat cursul vieții în bine. Zagaevschi a primit o șansă pe care nu o primise până acum. Antrenorul român vrea să ofere șanse tinerilor, ceea ce place", au scris ziariștii din Republica Moldova.

Zagaevschi a avut momente delicate în ultima perioadă, iar apropiații săi spun că a fost la un pas să se lase de fotbal, însă Stoican i-a oferit oportunitatea de a juca la prima echipă. Iar mijlocașul a confirmat până acum încrederea acordată.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
babahuda
babahuda  •  18 Iulie 2016, 19:30

bravo stoican ..ai avut ce invatat cat ai fost antrenor la dinamo ..acum pui in practica ..si la noi in tara sunt copii f talentati dar nimeni nu e da sanse daca nu au pile sau banu ..in loc sa aduci giurumele de nustiu unde ,ar trebui sa promoveze copii echipele din ligile a 2-a si a 3 -a .. impus de frf ca in ligile inferioare sa fie strictete la aduce straini ..2 maxim la echipa si aceia daca au meci jucat macar la tineretul nationalei respective ..iar inca o regula sa fie ..media de varsta sa nu depaseasca sa zicem 26-27 de ani ..poti avea 2-3 de 30si de ani ,dar aduci langa ei tineri

ralffy_mr
ralffy_mr  •  18 Iulie 2016, 17:39

Bravo Stoican...imi pare rau ca nu ai avut loc in Romania... poate dupa reunirea cu Moldova vei avea o noua sansa ☺

Vezi toate comentariile (2)
Comentează