INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Stop Bölöni! Antwerp, încurcată în drumul spre titlu de propriul jucător

Articol de - Publicat duminica, 02 decembrie 2018 10:31

Antwerp, formația pregătită de Ladislau Boloni, a pierdut partida cu Sint Truidense, scor 1-3.

Echipa românului a pierdut al doilea meci acasă, pe mâna portarului Sinan Bolat, care a gafat la primele 2 goluri. Turcul trebuia și eliminat pentru agresiunea de la penaltyul halucinant comis în minutul 9.

Loți Bölöni visa la titlu în Belgia, deși refuza s-o recunoască, dar seria de 3 meciuri fără eșec și gol primit s-a frânt neașteptat sâmbătă seară. Sint Truidense, care o bătuse "afară" și pe Anderlecht, a dat lovitura la Antwerp (3-1). Echipa antrenorului român primise 13 goluri în 16 etape, iar acum a încasat trei, după ce luase multe și cu Genk, scor 2-4, tot pe teren propriu, acum 4 etape. Un joc în care parcă totul i-a mers pe dos lui Bölöni.

Egalase cu un autogol

L-a pierdut pe Govea din minutul 6, după intrarea violentă a lui Endo, fază la care Loți a șutat nervos într-o bluză de trening. Apoi, Bolat a făcut cadou un penalty halucinant (9). A prins mingea după un corner, a făcut doi pași și din alergare i-a dat un cot în față lui De Sart.

11 metri clar, noroc că arbitrul Put a omis să-i dea și "roșu" portarului turc. Care n-a apărat lovitura transformată de Botaka, greșind și la golul de 1-2 (37). A ieșit aiurea dintre buturi și l-a invitat pe Bezus să înscrie pe lângă el.

Degeaba a avut noroc Antwerp să egaleze dintr-un autogol, la devierea ciudată a lui Tomiyasu, după o fază în care Bezus fusese faultat clar la centru, arbitrul lăsând faza să continue. Schimbările operate de Loți după pauză n-au salvat situația, Pol Garcia lichidând conturile din careul mic.

4înfrângeri consecutive are Antwerp în duelurile cu Sint Truidense în campionat. În mai 2018, cedase, 1-2, în play-off, tot acasă. Bölöni n-a învins-o decât o dată în 6 ciocniri, 3-0 în deplasare

Vezi și: 

Florin Andone, primul gol în Premier League » Brighton, victorie vitală! Reacție atacantului naționalei

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează