INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  RUSIA

Stranierii au avut un week-end de invidiat! Pleşan a înscris în faţa lui Eto'o

Mihaita Plesan a inscris al doilea gol pentru Volga
Mihaita Plesan a inscris al doilea gol pentru Volga

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 septembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 septembrie 2011 23:51

Mijlocaşul român de la Volga Novgorod, Mihăiţă Pleşan, a marcat al doilea gol pentru echipa din Rusia în meciul împotriva lui Eto'o & co. Fostul stelist a deschis scorul încă din minutul 4, profitînd de serviciul perfect al lui Vatsadze.

Celălalt stranier de la Volga, Janos Szekely nu a fost inclus pe foaia de joc. De partea cealaltă, Samuel Eto'o, noul transfer al ruşilor de la Anji, cu un salariu colosal de 20 de milioane de euro pe sezon. Soarta partidei a fost întoarsă chiar de Roberto Carlos, în repriza secundă, care a adus toate punctele lui Anji (2-1).

Pleşan, în vîrstă de 28 de ani, a bifat 12 meciuri în tricoul Volgăi, echipă care a promovat în acest sezon din a doua ligă.

- Claudiu Keşeru s-a rupt după ce a dat gol!

Fotbalistul echipei Angers, Claudiu Keşeru, a suferit o fractură de metacarpian la meciul de vineri cu AS Monaco, scor 3-1, şi va fi operat, dar ar urma să fie apt de joc pentru partida din etapa următoare a ligii secunde franceze, informează ouest-france.fr. Keşeru şi-a fracturat al patrulea metacarpian de la mâna stângă.

Claudiu Keşeru a înscris un gol în meciul câştigat de Angers cu 3-1 (2-0), în faţa formaţiei AS Monaco, fosta echipă a lui Daniel Niculae. Keşeru a marcat în minutul 65 şi a rămas în teren până în minutul 69, când a fost schimbat cu Dore. Celelalte două goluri ale oaspeţilor au fost înscrise de Charbonnier '16, '34. Pentru AS Monaco a marcat Vahirua '68, din penalti. Jucătorul în vîrstă de 24 de ani a înscris al doilea gol în acest sezon, după reuşita din meciul cu Boulogne (3-3).

"Ne-am creat multe ocazii la acest meci, ca şi în partidele precedente, însă de această dată le-am concretizat. În plus, am făcut-o rapid şi bine", a declarat Keşeru despre partida din etapa a VI-a a eşalonului secund din Franţa pentru Mediafax.

- Răzvan Cociş a adus victoria lui Rostov

Mijlocaşul român de la FC Rostov, Răzvan Cociş a intrat repede în inimile fanilor ruşi după transferul său din această vară. După ce sezonul trecut a evoluat pentru ucrainenii de la Karpaty Lvov, unul dintre favoriţii lui Piţurcă la naţionala României, a marcat singurul gol al partidei de la Nalchik (1-0) şi oaspeţii au plecat acasă cu toate cele 3 puncte.

- Dănălache şi Bilaşco au înscris două goluri în China

Foştii jucători ai Unirii Urziceni, Marius Bilaşco şi Cristian Dănălache, se numără printre protagoniştii etapei din campionatul chinez. Cei doi au marcat în partida dintre Jiangsu Sainty şi Tianjin Teda, încheiat la egalitate, scor 2-2.

- Denis Alibec a fost omul providenţial la golul lui Mechelen

Chiar dacă Mechelen a pierdut cu 2-1 întîlnirea de pe teren propriu cu Club Brugge, Denis Alibec a debutat la "gazde" în minutul 78 şi 7 minute mai tîrziu a realizat faza din care Hogli şi-a înscris un autogol, fără ca soarta partidei să aibe de suferit.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
 •  12 Septembrie 2011, 08:17

Eu nu am inteles articolul, cel putin partea de inceput. La inceput scrieti ca Plesan l-a batut pe Eto'o ca a dat al doilea gol, apoi aveti o propozitie cu salariul lui Eto'o care se afla in plop, apoi spuneti ca Roberto Carlos a dat golul care i-a asigurat victoria lui Anzhi( asa se scrie corect, cel putin pe toate site-urile asa apare scris). Deci pana la urma cat a fost scorul???? ca nu inteleg.

danpintilie72
danpintilie72  •  11 Septembrie 2011, 22:16

articolul acesta este exact ca bancul cu bula care cand povesteste cineva ca parintii lui, atunci cand l-au conceput erau in padure si tatal lui o fugarea pe mama lui, la care Bula intreaba: si pana la urma a prins-o? Adica, pot sa intreb si eu ca prostul de Bula, si Plesan l-a batut pe Eto'o? Pot sa banuiesc ca nu, caci titlul ar fi fost Plesan l-a invins pe Eto'o cu un gol fantastic. D ar ma asteptam sa spuneti scorul, cum a jucat Plesan restul meciului si o legatura spre date despre clasament si alte rezultate din Rusia. De ex la campionatele mondiale de atletism a fost imposibil sa aflu rezultate sportive, tot ce ati publicat au fost articole strict legate de ai nostri, rupti din cont

alex7786
alex7786  •  11 Septembrie 2011, 21:47

....continuare....si apropos, Carrefour e chiar ok-))/. GSP!!!! PUNETI-VA LA PUNCT COUNTERUL DE CARACTERE RAMASE!!! AM OBOSIT DE CATE ORI AM SEMNALAT PROBLEMA ASTA!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează