INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  STUTTGART

Stuttgart la Maxim după 64 de zile » Mijlocașul a redevenit titular la șvabi în Bundesliga

Maxim, dreapta, într-un duel aerian cu
berlinezul Darida Foto:  Guliver/
GettyImages
Maxim, dreapta, într-un duel aerian cu berlinezul Darida Foto: Guliver/ GettyImages

Articol de - Publicat duminica, 14 februarie 2016 00:00

”Tricolorul” a participat la faza primului gol. Șutul său a fost respins de portar, iar colegul Serey Die a trimis mingea în plasă

Mai bine de două luni, Alexandru Maxim a trebuit să se mulțumească cu "firimituri" la Stuttgart. A se citi cîteva minute, cînd și cînd, pe finaluri de meci. Ieri însă, cu Hertha, a venit și rîndul lui la titularizare. Alex a profitat de absența "regizorului" Didavi, suspendat, dar la început a avut viață grea cu berlinezii, care au stat foarte compact în teren, lăsîndu-le șvabilor puține spații.

La reluare, "tricolorul a crescut o dată cu VfB. Iar în minutul 51 a venit și golul. Șutul românului, de la 16 metri, a fost respins de portarul Jarstein în față, balonul a ajuns la Serey Die, care l-a expediat în plasă: 1-0. Kostici a făcut 2-0 pe final (84), dar Maxim nu l-a prins pe gazon. Fusese înlocuit în minutul 78, la șase minute după un "galben" gratuit, primit pentru un presupus fault la mijlocul terenului.

6 prezențeîn primul unsprezece al șvabilor a adunat Maxim în acest sezon de Bundesliga

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
plischi
plischi  •  15 Februarie 2016, 09:56

cat va fi didavi la svabi, maxim va trebui sa se multumeasca cu banca de rezerve. isi iroseste tineretea la o echipa care nu-l apreciaza. banul, lua-r-ar naiba!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close