INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  BELGIA

Succes important pentru Rednic în Belgia, cu Rotariu în zi de grație

FOTO: RAED KRISHAN
FOTO: RAED KRISHAN

Articol de GSP - Publicat sambata, 23 decembrie 2017 20:52

Mouscron, echipa antrenată de Mircea Rednic, a ajuns la două victorii consecutive în campionat după succesul reușit în această seară cu Waregem, 2-1, în etapa a 20-a din Belgia.

Waregem a deschis scorul după doar două minute, prin de Fauw, dar Mouscron a egalat cu nouă minute înainte de pauză grație golului lui Amallah.

Echipa lui Rednic a dat lovitura în minutul 71, în urma reușitei golgeterului Bolingi, care a înscris după pasa decisivă a lui Rotariu.

Dorin Rotariu a început meciul pe bancă, dar a fost introdus pe teren în minutul 35, în locul lui Mutambala, jucând până la final. 

După 20 de etape, Mouscron se află pe locul 7 în Belgia, cu 24 de puncte. Formația românului e la doar două puncte de locul 6, ocupat de St.Truiden, ultimul care asigură prezența în play-off.

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (9)
mannecken
mannecken  •  24 Decembrie 2017, 10:26
Postat de jalabert pe 24 Decembrie 2017, 10:20

Pardon belgienii. Tot un drac tara din josul nu din susul tarilor de jos.

Am regulamentul în fata. Poate întelegi putina franceza : "Le dernier ticket européen se disputera après une finale entre le 4e des playoffs 1 et le vainqueur des playoffs 2. Nouveauté : elle se jouera en 1 match sur le terrain du club des playoffs 1. Un club de D2 peut donc se qualifier pour l’Europe. " Da este foarte bizar, habar nu aveam de regula asta. Ma doare capu', nu mai citesc nimic...:)

jalabert
jalabert  •  24 Decembrie 2017, 10:20
Postat de jalabert pe 24 Decembrie 2017, 10:19

Sa inteleg ca la anul vor olandezii sa faca pentru ultimul loc in el un turneu cu castigatoarele tuturor diviziilor inclusiv a celor old boys?

Pardon belgienii. Tot un drac tara din josul nu din susul tarilor de jos.

jalabert
jalabert  •  24 Decembrie 2017, 10:19
Postat de mannecken pe 24 Decembrie 2017, 10:08

Am recitit regulamentul care s-a schimbat de 2016-2017 si este o perioada de 3 ani pentru a fi adaptat si pus în aplicare. Foarte complicat play-out-ul care o sa se joace chiar si cu echipe de divizia a II-a. In orice caz, câstigatoarea play-out-ului o sa joace un meci cu locul patru din play-of pentru un loc în cupele europene. In orice caz se va disputa un singur meci pe terenul echipei din play-of. Deci se poate califica în cupele europene chiar si o echipa din divizia a II-a....bizar dar asa este acum regulamentul.

Sa inteleg ca la anul vor olandezii sa faca pentru ultimul loc in el un turneu cu castigatoarele tuturor diviziilor inclusiv a celor old boys?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează