INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică a explodat după înfrângerea din campionat! Și-a criticat dur jucătorii și îi amenință cu banca de rezerve: "Am făcut cel mai prost meci de când sunt eu aici!"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat vineri, 02 martie 2018 22:04

Marius Șumudică a luat foc după ce Kayserispor a pierdut pe terenul lui Bursaspor, 0-1, gol Bogdan Stancu, și și-a criticat dur jucătorii.

"Am făcut cel mai prost meci de când sunt eu aici. Dacă unii jucătorii cred că obiectivul nostru este salvarea de la retrogradare, e greşit, obiectivul meu nu este doar să rămânem în prima ligă.

Ambele echipe au jucat prost, meciul a fost foarte slab. Pentru mine n-a avut calitate de prima ligă, n-a avut ritm. Cred că elevii mei au crezut că se termină campionatul dacă ajungem la 38 de puncte. Dar nu s-a terminat nimic, vreau să mai urc în clasament! Trebuie să muncim mai mult. 

Au fost jucători care n-au jucat cu inima. Dacă vor continua aşa, îi vor trece pe bancă", a declarat românul la conferința de după meci.

După înfrângerea suferită pe terenul lui Bursaspor, Kayserispor rămâne pe poziția a 5-a în Turcia, la 9 puncte în spatele liderului Galatasaray.

Vezi și:  VIDEO Învins de Bogdan Stancu! Șumudică a pierdut cu Bursaspor, 0-1, după golul "Motanului" » Cum arată clasamentul în Turcia

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (7)
stoichkov8
stoichkov8  •  03 Martie 2018, 06:51
Postat de iosiful... pe 03 Martie 2018, 00:45

Dea Morin ala e numai bun sa-l ajute pe Ninel sa retrogradeze mai repede HAHAHHA HAHAHAHAHHAHAA HAHAHHAHAHAHAA

ce ride moldoveanul. la-sa tsuica bolovan.

iosiful...
iosiful...  •  03 Martie 2018, 00:45
Postat de Alexandru Chis pe 02 Martie 2018, 23:44

Baga-l pe De Amorim, Sumi, ca tot l-ai "resuscitat"!

Dea Morin ala e numai bun sa-l ajute pe Ninel sa retrogradeze mai repede HAHAHHA HAHAHAHAHHAHAA HAHAHHAHAHAHAA

1618597915124142
Alexandru Chis  •  02 Martie 2018, 23:44

Baga-l pe De Amorim, Sumi, ca tot l-ai "resuscitat"!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close