INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică a făcut analiza celor 4 jucători pe care i-a luat cu el în Turcia » De ce unii joacă, iar alții au ieșit din primul "11"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 30 august 2017 17:06

Marius Șumudică a strâns 4 puncte în 3 etape la Kayserispor, formație la care a ajuns în această vară. I-a luat cu el acolo pe Fernando Boldrin, Cristi Săpunaru, Silviu Lung și Tiago Lopes. 

Le-a făcut o scurtă analiză celor 4 și a explicat de ce unii joacă, iar alții au ieșit din echipă după eșecul din prima rundă, cu Galatasaray, scor 1-4. 

"Nesanșa lui Lung a fost că primul meci am jucat la Galata, unde am pierdut cu 4-1. N-a greșit la niciun gol, dar un portar trebuie să dea siguranță echipei. Am ales să îl schimb după jocul ăla, mi-a intrat celalalt portar, un turc care până acum a apărat destul de bine.  Cu siguranță Silvică e un caracter puternic și o să îi vină rândul din nou.

Săpunaru are avantajul de a juca pe mai multe posturi, fundaș central, fundaș lateral dreapta, ceea ce a jucat și ultimele două etape și e ok. 

Boldrin tot așa, după Galatasaray l-am schimbat, după care a 2-a și a 3-a etapă a intrat foarte bine și a adus un plus, și-a recâștigat locul ca titular.

Lopes este un jucător care, din punct de vedere afectiv, s-a apropiat foarte mult de ceea ce înseamnă Turcia, este iubit de cei de acolo și își face treaba foarte bine, a declarat Marius Șumudică la TV Dolce Sport.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Ședința s-a încheiat! Cristiano Bergodi a plecat OFICIAL de la Rapid: „Mulțumim pentru momentele frumoase”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează