INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică a pierdut în fața lui Hora, dar Boldrin a marcat la debut » Atacantul român a înscris și el

Articol de GSP - Publicat joi, 13 iulie 2017 20:52

Kayserispor, echipa lui Marius Șumudică, a pierdut meciul amical împotriva celor de la Konyaspor, unde joacă Ioan Hora, scor 1-2.

Pentru Konya evoluează și Lung jr., Săpunaru și Boldrin, ultimul marcând în minutul 85, iar la adversari unul dintre goluri a fost înscris de Ioan Hora.

Lung jr., Săpunaru, Boldrin și Șumudică au ajuns la Kayserispor în această vară. Toți cei patru au plecat din Liga 1 în Turcia.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (4)
para.para
para.para  •  14 Iulie 2017, 09:57

"Pentru Konya evoluează și Lung jr., Săpunaru și Boldrin........ Lung jr., Săpunaru, Boldrin și Șumudică au ajuns la Kayserispor în această vară." - angajatul lui gigi de bucurie ca echipa lui favorita a pierdut la TAS, nici nu mai stie la ce echipa joaca Lung jr., Săpunaru și Boldrin.

danielp0tc0varu
danielp0tc0varu  •  14 Iulie 2017, 00:15
Postat de gannicus2014 pe 13 Iulie 2017, 21:47

in 2-3 luni , il vezi pe Sumi sprijinind gardul prin Pipera autopropunandu-se

Speranta moare ultima , asa ca voi sperati ca o sa vina Sumi la voi , eu unul va inteleg , cu Dica puta mica fcsbeaua nu are nici o sansa, nici TAS-ul nu va mai salveaza.

alexpescaru
alexpescaru  •  13 Iulie 2017, 21:53

"Pentru Konya evoluează și Lung jr., Săpunaru și Boldrin, ultimul marcând în minutul 85, iar la adversari unul dintre goluri a fost înscris de Ioan Hora. Lung jr., Săpunaru, Boldrin și Șumudică au ajuns la Kayserispor în această vară. Toți cei patru au plecat din Liga 1 în Turcia." Oare reporterul era beat ? Sau e doar prost ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează