INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ARABIA SAUDITĂ

Șumudică a primit ”Oscarul” la saudiți! Antrenorul lui Al Shabab a fost ales cel mai bun tehnician al sezonului

Articol de - Publicat marti, 26 februarie 2019 14:06

Al Shabab este pe locul 3, la 12 puncte de liderul Al Hilal, și totuși Marius Șumudică a primit un premiu surpriză în Arabia Saudită.

Publicația locală Akhbarten i-a oferit Oscarul pentru cel mai bun antrenor al sezonului.

"Românul este unul dintre cei trei tehnicieni care au rezistat de la începutul stagiunii și a avut cel mai mare succes, adunând 40 de puncte în 21 de etape", au comentat jurnaliștii saudiți, care au apreciat evoluția alb-negrilor din Riad. Anul trecut, au fost pe 10, acum sunt pe 3.

După ultima rundă, câștigată cu 1-0 în fața lui Al Quadisiya, Șumudică a replicat acid: "Dacă e cineva nemulțumit de mine, pot să plec oricând în România sau în Turcia. Am cinci oferte, dar respect Al Shabab".

Și un mesaj pentrru șeicii clubului: "Am pierdut doar trei meciuri în acest campionat. Sunt pe locul 3, de ce nu mi se face contract de zece milioane?".

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
adriann_
adriann_  •  26 Februarie 2019, 16:41
Postat de barkley pe 26 Februarie 2019, 16:29

Haideti sa vedem daca termina sezonul la Al-Shaorma si dupa aia ii dati cate pungi de seminte Oscar doriti dvs.

Becalistilor, inca va mai seaca la ficati ce v-a facut Sumi :)))

barkley
barkley  •  26 Februarie 2019, 16:29

Haideti sa vedem daca termina sezonul la Al-Shaorma si dupa aia ii dati cate pungi de seminte Oscar doriti dvs.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează