INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Motivul pentru care Marius Șumudică nu mai poate părăsi România cu destinația Turcia: „A treia oară!”

Marius Șumudică
Marius Șumudică

Articol de - Publicat joi, 28 decembrie 2023 14:27 / Actualizat joi, 28 decembrie 2023 15:11

Marius Șumudică, 52 de ani, a fost testat pozitiv cu Covid-19, a fost blocat în România pentru câteva zile, nu mai poate ajunge vineri, conform programării inițiale, în Turcia, la Gaziantep. Prima reacție a tehnicianului pentru GSP.ro

Marius Șumudică, 52 de ani, are Covid-19 și este blocat la București! Nu poate merge în Turcia, pentru a se alătura echipei sale, Gaziantep FK, care are etapă pe 5 ianuarie cu Pendikspor.

Antrenorul român se simțea rău încă de zilele trecute, a făcut un test Covid și a ieșit pozitiv la acesta. După o vizită la spital, i s-a prescris tratament la domiciliu și nu mai poate părăsi țara vineri, mâine, așa cum era programat.

Descoperiți-l pe Zeljko Kopic! Cealaltă față a antrenorului dinamovist: „Sunt pasionat de șah”. E fan Jack Nicholson + ce opinie are despre vicii
DINAMO
Descoperiți-l pe Zeljko Kopic! Cealaltă față a antrenorului dinamovist: „Sunt pasionat de șah”. E fan Jack Nicholson + ce opinie are despre vicii

Care este situația medicală a lui Marius Șumudică: "Sunt în baza de date, n-am cum să plec, am Covid a treia oară, cred"

"Am Covid! Cred că a treia oară. Mă simt... De fapt, nu mă simt bine deloc. Ai văzut ce voce aveam și miercuri, ți-am zis că m-a luat răceala rău de tot. Mi-au schimbat biletele de avion, nu am voie să mai plec vineri.

M-au băgat în nu știu ce bază de date, nu am cum să plec vineri, nici dacă mă voi simți mai bine. Probabil, pe 2 sau pe 3 voi putea merge în Turcia, cel mai devreme. Asta e, merg direct la meci. Oricum, am încredere în staff-ul meu tehnic, în jucători. Mă oftic că sunt blocat în casă, nu-mi place să fiu inactiv", a explicat Marius Șumudică pentru GSP.ro.

Informația despre starea de sănătate a tehnicianului a fost anunțată și de digisport.ro.

Marius Șumudică despre Damjan Djokovic: "Eu îl cunosc bine, dar nu e pe lista noastră"

În acest moment, Gaziantep, echipa antrenată de Marius Șumudică și la care evoluează și românii Niță, Maxim și Drăguș, plus fostul rapidist Junior Morais, este pe locul 15 în clasament. 

Dar echipa poate continua ascensiunea cu o victorie în meciul cu penultima clasată, Pendikspor, Gaziantep fiind la două puncte distanță de locul 10.

Șumudică a vorbit și despre planurile din mercato ale grupării sale: "Am văzut că tot citați nu știu ce site din Turcia. Au scris că vor să iau câțiva fotbaliști, printre care și Damjan Djokovic. Eu îl cunosc bine pe croat, l-am dorit și în trecut, dar nu se pune problema acum.

Djokovic nu e pe lista lui Gaziantep. Conducerea discută cu trei jucători, nu și cu el".

Citește și alte știri:

EXCLUSIV Granzii, refuzați! Lovitură pentru FCSB, Rapid și Dinamo

EXCLUSIV Spaniolul care a impresionat în Liga 1, rocker în timpul liber: „De la tata mi se trage! Îmi place muzica adevărată, nu cea de azi”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
VardyParty
VardyParty  •  28 Decembrie 2023, 22:59
Postat de VanBasten1989 pe 28 Decembrie 2023, 17:18

Ce m-as fi asteptat sa gasesc in gesepe si nu e. Si nici nu va fi. Cat a dat preacuviosul la petrekerea de cununie civila a lui Ianis. O suma in euro sau macar echivalentul in branza telemea.

Se poate, se poate, dar pentru aia 3buie sa cumperi niscareva Almanahe. Tu vrei totu' moka, on-line!! He he he, bagă mana adanc la bugiunariu, beyatule. Ia de plătește. MasterCard OK. Ce mai stai? Un fel de OnlyFans, dar mai ortodox, asa.

VanBasten1989
VanBasten1989  •  28 Decembrie 2023, 21:33
Postat de username_2 pe 28 Decembrie 2023, 18:14

ați uitat să ne spuneți ce e mai important, e vaccinat?...io cred că nu-i vaccinat, dacă era vaccinat nu-l ataca covidu ucigaș, se știe că vaccinu e sigur și eficient

***. Ar fi trebuit sa i-l faca pe stanga.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

talpaiadului
talpaiadului  •  28 Decembrie 2023, 19:02
Postat de titiduru22 pe 28 Decembrie 2023, 17:34

Iar incepeti sa umblati cu masti pe strada ca strigoii ? Va fac astia in foi de vita . O tara de capete plecate .

Cand Romania e calcata in picioare de catre Austria si accepta situatia cu capul in pamant, iar romanii isi tin banii in bancile austriece si pun benzina de la OMV, tie ti se pare ca purtarea mastii de protectie reprezinta marea umilinta a acestui popor.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează