INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică, dezvăluiri despre relația cu Gigi Becali: "Îl deranjează"

Articol de GSP - Publicat marti, 12 decembrie 2017 12:31

Deși este în Turcia, la Kayserispor, Marius Șumudică ține în continuare legătură cu Gigi Becali, patronul FCSB.

Tehnicianul a vorbit despre relația pe care o are cu Becali și spune că îi dă mereu mesaje când joacă FCSB.

"Ne tachinăm în continuare. Îi mai dau câte un mesaj când joacă FCSB și îl deranjează. Lăsând la o parte fotbalul și faptul că el ține cu FCSB și eu sunt rapidist, e prietenul meu. Dar nu ne vizităm. Nu am ascuns niciodată că suntem prieteni.

Ne respectăm, e vecinul meu și un om deosebit. E un sufletist. La fotbal nu suntem compatibili. El e într-o direcție, iar eu în alta", a spus Marius Șumudică la Pro X.

Citește și: Șumudică și Săpunaru, reacții amuzante după ce au aflat că FCSB va juca împotriva lui Lazio

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (17)
1629402147290065
Pelihaci Laurentiu  •  12 Decembrie 2017, 20:34
Postat de jack_the_stripper pe 12 Decembrie 2017, 17:12

Deci si FC Dinamo 1948, nu, domnule?

***.....fara emblema...culori...palmares...cu sediul la mogosOAIA si antrenamente la...domnesti.mancator de pufulti cu gust de....urdă

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

mosvasile
mosvasile  •  12 Decembrie 2017, 19:27

Tot simpatic ramane Sumi,cu toate ca nu-i frumos sa umble cu "saru mana",dar sa-l intelegem!Va aduceti aminte cand tot zicea,una doua "Daca esti mafiot" sau "asa faci daca vrei sa fii mafiot"-in loc de "smecher"!El considerandu-se "mafiot", i se pare normal sa fie amic cu mafioti,ca doar nu cu calugari!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  12 Decembrie 2017, 17:14
Postat de chris_bu67 pe 12 Decembrie 2017, 13:28

caricatura de echipă fcsbeaua clubul cu miros de lână,nu e în stare de nimic fără blaturi,valize,brichete,nu ai voie să pierzi la Iași,la Giurgiu,la Ovidiu cu asemenea bogăție în parale și giugadori

Caricatura joaca la primavara in Europa, ai tai stau la coada la tocanita si asteapta sa-si ia zborul. Preferabil la caricatura, ca se castiga bine...

Vezi toate comentariile (17)
Comentează
Close