INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică, euforic după ce l-a învins pe Eto'o: " Veți auzi de Șumudică un pic mai des"

Articol de - Publicat sambata, 16 septembrie 2017 10:23

Kayserispor, echipa antrenată de Marius Șumudică, a câștigat partida meciul cu Antalyaspor, scor 2-0. Tehnicianul român le-a replicat criticilor săi după ce l-a învins pe Samuel Eto'o, căruia Silviu Lung jr i-a apărat un penalty la 1-0. Săpunaru a intrat în minutul 21.

Ca și etapa trecută, după victoria de la Sivas (2-0), Marius Șumudică a sărbătorit și vineri seară împreună cu galeria. Kayseri tocmai o bătuse cu 2-0 pe Antalyaspor, o echipă spilcuită cu vedete, precum Nasri, Djourou sau Eto'o, căruia la 1-0, în minutul 65, Silviu Lung jr îi apărase un penalty.

"Sunt foarte obosit. Mă simt de parcă eu aș fi jucat 90 de minute", a dezvăluit Șumi, care n-a pierdut ocazia de a-și lua o mică revanșă în fața jurnaliștilor care-l criticaseră până nu demult.

"Cred că merit să fiu în Superlig. Veți auzi de Șumudică un pic mai des", le-a transmis tehnicianul român reporterilor prezenți la conferința de presă. Totodată, a ținut să le reamintească ce-a spus încă de la sosirea în Turcia: "Voi fi mereu în fruntea echipei. Și la victorie, și la eșec, care-i numai responsabilitatea mea! Știu cât de puternici sunteți voi, ziariștii".

Vezi aici video cu rezumatul meciului

3 victorii are Șumudică la Kayseri în primele 5 etape din Superlig

Citește și: Șumudică dezvăluie ce bani sunt la Kayserispor: "Fiecare succes aduce 500.000 de euro!"

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  16 Septembrie 2017, 15:57

...ce ne pasa noua de campionatul turc ...mai mult am vrea sa stin care i varsta reala a lui Eto o

ill7ven
ill7ven  •  16 Septembrie 2017, 15:32

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează