INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TURCIA

Șumudică i-a surprins pe turci după prima victorie: ”Eu am pierdut cu Galata, echipa a câștigat cu Goztepe”

Articol de - Publicat luni, 21 august 2017 09:22

Marius Șumudică și-a felicitat jucătorii pentru victoria de duminică împotriva lui Goztepe, 1-0, chiar dacă aceștia au ratat două penalty-uri. Săpunaru a fost integralist, Silviu Lung a luat loc pe bancă.

Marius Șumudică răsuflă ușurat. După corecția primită de la Galatasaray, 1-4, în prima etapă, Kayserispor a reușit să se adune și să bifeze primele 3 puncte în campionat: 1-0 cu Goztepe.

"Eu am pierdut cu Galata, echipa a câștigat astăzi. Asta-i filosofia mea în fotbal. Eșecurile sunt întotdeauna responsabilitatea antrenorului", a spus tehnicianul român la conferința de presă.

Șumi și-a lăudat jucătorii, deși duminică i-au dat emoții până în ultima secundă: "Am jucat bine în fața unui adversar dificil. Puteam câștiga mai clar, dar s-au irosit multe ocazii, inclusiv două penalty-uri".

Primul în minutul 17, când balonul expediat de Türüc de la punctul cu var a fost respins de portarul Beto, înainte de a fi reluat în plasă de Varela, pentru 1-0. Iar următorul în minutul 65. De astă-dată a executat Güray Vural, dar nici el nu l-a putut învinge pe Beto! 

"De acum ne focusăm pe Osmanlispor. Dacă nu o batem, victoria de azi n-are niciun sens" Marius Șumudică, antrenor Kayserispor

11 e locul pe care-l ocupă Kayseri în campionat, cu 3 puncte după 2 etape

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează