INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  FCSB

Șumudică vrea cu orice preț un fotbalist de la FCSB: "În momentul de față are nevoie de ajutor"

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 octombrie 2017 15:14

Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor, spune că în următoarea perioadă de transferuri vrea să-l transfere cu orice chip pe William de Amorim, jucător intrat într-un con de umbră la FCSB.

Roș-albaștrii s-au arătat și ei dispuși să-l lase pe mijlocașul de 25 de ani să plece. Chiar și în vară au existat câteva oferte pentru acesta, dar în cele din urmă fotbalistul a rămas la FCSB.

"Da, De Amorim e o variantă de transfer, este un jucător care mie îmi place şi care în momentul de faţă cred că are nevoie de ajutor. Fiindcă William poate mult mai mult decât ce a arătat la FCSB. Mult mai mult!

Este un jucător de execuţie, care poate face diferenţa, de bandă stângă. Foarte bun. Pentru mine, Junior Morais şi De Amorim formează cea mai bună bandă stânga din România. De departe cea mai bună bandă stânga", a declarat Marius Şumudică la TV Telekom Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
mixmax
mixmax  •  15 Octombrie 2017, 17:13
Postat de Muzzi Ciprian pe 15 Octombrie 2017, 16:07

e slabut, cum sunt toti care ajung la steaua! dracu` stie de ce! alibec rupea la astra, aici rupe usa! tanase matura tot la viitorul, aici matura careul cu simulari!golfca batea dinamo de unu singur la botosani si aici nu da o pasa! si lista poate continua! problema la steaua/fcsb, dintotdeauna este ca nu au nici un stil de joc! se bazeaza prea mult pe sclipiri individuale! de antrenor, ce sa mai zic, nu au mai avut antrenor de ani de zile! sa nu se supere pe mine stelistii/fcsbistii, dar asta e adevarul!

bati campii...nici unul din astia n-a rupt nimic nicaieri. Au dat cateva goluri si becali a pus botul sa-i cumpere. Le-a dat salarii mari si baietii sunt multumiti si nu se mai omoara cu firea. Golofca e zabauc si indisciplinat. Alibec vrea sa fie vazut de agenti, si vrea sa faca totul de unul singur pe teren. Iar de amorim nu poate sa dribleze nici macar un jalon. Jucatorii valorosi arata ce stiu pe teren indiferent de antrenor. Vina lui dica e ca nu stie sa omogenizeze echipa, sa uneasca jucatorii. Dar aici e in mare parte si vina lui becali care se amesteca in treburile antrenorului.

endervisa
endervisa  •  15 Octombrie 2017, 17:18

A spus din Romania, nu din Turcia :))

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Octombrie 2017, 17:11

De aia De Amorim era rezerva in echipa lui Sumudica?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează