STRANIERI    •   TRANSFER

Supertransfer pentru un internațional român! A semnat cu o formație de Champions League

Luni, 04 Iunie

Dragoș Grigore (31 de ani) și-a terminat contractul cu Al Sailiya. N-a stat mult fără angajament pentru că deja s-a înțeles cu Ludogoreț, formație care va juca în preliminariile Champions League.Campioana din ultimii 7 ani din Bulgaria ajunge din nou să aibă trei români în lot. A plecat Andrei Prepeliță, care între timp a mai jucat la Rostov și Chiajna, dar în lot mai sunt Claudiu Keșeru și Cosmin Moți.

Transferul a fost anunțat pe site-ul oficial al clubului, însă nu s-au dat detalii despre contract sau despre perioada pe care a semnat. Grigore revine în Europa după 65 de meciuri la Sailiya, în care a marcat 5 goluri.

Internaționalul român este ușor accidentat, motiv pentru care n-a fost chemat de Contra la echipa națională pentru disputele cu Chile și Finlanda. Fotbalistul a adunat 33 de meciuri la națională.

Ludogoreț Razgrad intră în preliminariile Champions League încă din primul tur, alături de cluburi precum Malmo, Legia Varșovia, Celtic sau Steaua Roșie. CFR Cluj, campioana României, intră în turul 2. 

ludogorets

Comentarii (14 ) Adaugă comentariu

ray51  •  05 Iunie 2018, 11:32

Grigore statea bine acolo... In Balcani e greu!

maxp  •  04 Iunie 2018, 23:18

Super-transfer intr-adevar. Ce ziceati in titlu, formatie de CL?! Daca o luam asa cred ca sunt vreo 60-70 de echipe de Champions League, printre care si campioanele Maltei, Andorrei etc. Eu sper sincer sa se bage odata cenzura in presa, ca deja se exagereaza. Ca va tot plangeti ca nu sunteti lasati sa va exprimati liber, cand defapt ce faceti voi depaseste cu mult limita bunului simt.

conasu_boeru  •  04 Iunie 2018, 22:58

Cel mai sigur și constant fundaș al naționalei !

Vezi toate comentariile (14)

Comentează

Conectează-te cu facebook la contul tău sau înregistrează-te pentru a adăuga comentarii


1500 de caractere ramase