INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  TRANSFER

Supertransfer pentru un internațional român! A semnat cu o formație de Champions League

Articol de GSP - Publicat luni, 04 iunie 2018 14:04

Dragoș Grigore (31 de ani) și-a terminat contractul cu Al Sailiya. N-a stat mult fără angajament pentru că deja s-a înțeles cu Ludogoreț, formație care va juca în preliminariile Champions League.

Campioana din ultimii 7 ani din Bulgaria ajunge din nou să aibă trei români în lot. A plecat Andrei Prepeliță, care între timp a mai jucat la Rostov și Chiajna, dar în lot mai sunt Claudiu Keșeru și Cosmin Moți.

Transferul a fost anunțat pe site-ul oficial al clubului, însă nu s-au dat detalii despre contract sau despre perioada pe care a semnat. Grigore revine în Europa după 65 de meciuri la Sailiya, în care a marcat 5 goluri.

Internaționalul român este ușor accidentat, motiv pentru care n-a fost chemat de Contra la echipa națională pentru disputele cu Chile și Finlanda. Fotbalistul a adunat 33 de meciuri la națională.

Ludogoreț Razgrad intră în preliminariile Champions League încă din primul tur, alături de cluburi precum Malmo, Legia Varșovia, Celtic sau Steaua Roșie. CFR Cluj, campioana României, intră în turul 2. 

ludogorets

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
ray51
ray51  •  05 Iunie 2018, 11:32

Grigore statea bine acolo... In Balcani e greu!

maxp
maxp  •  04 Iunie 2018, 23:18

Super-transfer intr-adevar. Ce ziceati in titlu, formatie de CL?! Daca o luam asa cred ca sunt vreo 60-70 de echipe de Champions League, printre care si campioanele Maltei, Andorrei etc. Eu sper sincer sa se bage odata cenzura in presa, ca deja se exagereaza. Ca va tot plangeti ca nu sunteti lasati sa va exprimati liber, cand defapt ce faceti voi depaseste cu mult limita bunului simt.

conasu_boeru
conasu_boeru  •  04 Iunie 2018, 22:58

Cel mai sigur și constant fundaș al naționalei !

Vezi toate comentariile (14)
Comentează